GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τηλεφωνική επικοινωνία Άμποτ - Ολάντ

Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Τόνι Άμποτ, εξέφρασε το Σάββατο την αλληλεγγύη του ιδίου και του λαού της μακρινής χώρας προς τον...



Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Τόνι Άμποτ, εξέφρασε το Σάββατο την αλληλεγγύη του ιδίου και του λαού της μακρινής χώρας προς τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ για τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις που σημειώθηκαν στο γαλλικό έδαφος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε από την κυβέρνηση κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής συνομιλίας με τον Ολάντ ο Τόνι Άμποτ, εξέφρασε εξ ονόματος της κυβέρνησης και του αυστραλιανού λαού τη βαθιά του λύπη για όλα τα θύματα των τζιχαντιστών στις επιθέσεις στο Παρίσι.

«Οι δύο ηγέτες συζήτησαν την εξελισσόμενη φύση της διεθνούς τρομοκρατικής απειλής και το γεγονός ότι αυτό είναι ένα κοινό πρόβλημα που ο κόσμος μας αντιμετωπίζει» συμπληρώνει η ανακοίνωση, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Η Αυστραλία ήρθε και αυτή αντιμέτωπη με την τρομοκρατία τον περασμένο Δεκέμβριο όταν ένας ισλαμιστής κρατούσε ομήρους σε μια καφετέρια στο Σίδνεϊ.

Δύο όμηροι και ο δράστης σκοτώθηκαν κατά την επιχείρηση της αστυνομίας για την απελευθέρωση των εγκλωβισμένων πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση