GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Καρχιμάκης για τον Βενιζέλο, το ΠΑΣΟΚ και τον Παπανδρέου...

Μιλώντας στο "Radio Marconi 96,1 F.M." του Βόλου και στην εκπομπή "Όλα στη φόρα" του Γιώργου Κουμιώτη, ο υπ...



Μιλώντας στο "Radio Marconi 96,1 F.M." του Βόλου και στην εκπομπή "Όλα στη φόρα" του Γιώργου Κουμιώτη, ο υποψήφιος Βουλευτής του κόμματος Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Μιχάλης Καρχιμάκης, άστραψε και βρόντηξε κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, κατηγορώντας τον ότι προκειμένου να γίνει αρχηγός, πάτησε τυχοδιωκτικά επάνω σε συγκεκριμένα κέντρα οικονομικά, που ανέτρεψαν τον Γιώργο Παπανδρέου και κατέντησε το ΠΑΣΟΚ ουρά της Δεξιάς.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Καρχιμάκης είπε: "Το Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου μπαίνει στη Βουλή, θα έχει ισχυρή παρουσία, γιατί ο Παπανδρέου είναι ο μόνος ίσως που δεν είναι κρατούμενος κανενός. Και θα συγκρουστεί με όλα εκείνα τα φαινόμενα, τα οποία των παρεμπόδισαν με την ανατροπή του, η σημερινή ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.
Ο Γιώργος ο Παπανδρέου οδηγήθηκε στην ανατροπή από την εμμονή του Σαμαρά και των συντρόφων του, που βίασαν την Δημοκρατία και προκάλεσαν αστάθεια. Δυστυχώς, αυτή ήταν η κατάσταση. Ανάγκασαν έναν εκλεγμένο πρωθυπουργό να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης και να αποχωρήσει. Γιατί; Ποιό ήταν το επακόλουθο;
Όσες μεταρρυθμίσεις είχε φέρει στη Βουλή δεν προχώρησαν. Και αυτά έρχεται να επικαιροποιήσει. Και αυτά θα είναι η αφετηρία της σύγκρουσής μας, απέναντι σε όλους όσους το μόνο που είχαν να κάνουν ήταν να αφαιμάζουν τα εισοδήματα των εύκολων στόχων".
Και συνέχισε: "Όλα αυτά οδήγησαν στην ανατροπή, από συγκεκριμένα κέντρα οικονομικά, που πάνω σε αυτά τυχοδιωκτικά πάτησαν ο κ. Σαμαράς για να γίνει πρωθυπουργός και ο Βενιζέλος για να γίνει αρχηγός. Ξεκινάμε λοιπόν από το σημείο που μας ανέτρεψαν... Ο Παπανδρέου όταν άρχισε η αντροπή του δημοσκοπικά είχε γύρω στο 30% και η σημερινή ηγετική ομάδα το οδήγησε στο 3%. Γιατί το οδήγσε στο 3%; Γιατί το έκανε ουρά της Δεξιάς".
ΑΚΟΥΣΤΕ το ηχητικό απόσπασμα αναλυτικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση