GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Νέτο το... φλερτ του Ολυμπιακού πέι στην Τουρκία

Την αποστολή που θα μετάσχει στο δεύτερο στάδιο προετοιμασίας εν όψει της επανέναρξης του ρωσικού πρωταθλήματος ανακοίνωσε η Ζενίτ Αγ...


Ο Νέτο το... φλερτ του Ολυμπιακού πέι στην Τουρκία Την αποστολή που θα μετάσχει στο δεύτερο στάδιο προετοιμασίας εν όψει της επανέναρξης του ρωσικού πρωταθλήματος ανακοίνωσε η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και σε αυτή συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Λουίς Νέτο. 


Ο Πορτογάλος στόπερ, ο οποίος ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, θα ταξιδέψει στην Τουρκία, όπου η ομάδα του θα δώσει κάποια φιλικά προετοιμασίας.

Ωστόσο, παραμένει άγνωστο (τουλάχιστον αυτή τη στιγμή) αν «ναυαγεί» το ενδεχόμενο απόκτησης του διεθνούς άσου από τους Πειραιώτες. Άλλωστε, η μεταγραφή του στόπερ θα συζητηθεί πιο εντατικά μετά το σημερινό παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδας με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ».

Υπενθυμίζεται ότι η Ζενίτ θα μείνει στην Τουρκία μέχρι την 1η Φεβρουαρίου, δίνοντας δύο φιλικά: το πρώτο θα είναι στις 27/1 με την Λέγκια και την 1/2 με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Αναλυτικά η αποστολή

Τερματοφύλακες: Λοντίγκιν, Μαλάφεεβ, Μαμπούριν, Βασούτιν, Ρουντάκοβ

Αμυντικοί: Ανιουκόβ, Σμολνίκοβ, Νέτο, Λόμπαερτς, Ζουέβ, Κρισίτο, Κίνσμαν

Μέσοι: Χάβι Γκάρθια, Τίμοστσουκ, Φαϊζούλιν, Μολιγκέβετς, Βίτσελ Ράιζαντζεβ, Σατόβ, Ντάνι, Αρσάβιν

Επιθετικοί: Χουλκ, Κερζακόβ, Ρόντον, Σεϊντάεβ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση