GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προβάδισμα πρόκρισης στο... παρά πέντε για τον Παναθηναϊκό

Προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος πήρε ο Παναθηναϊκός, που απέσπασε ισοπαλία 1-1 στα Πηγάδια από την Ξά...

Προβάδισμα πρόκρισης στο... παρά πέντε για τον Παναθηναϊκό

Προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος πήρε ο Παναθηναϊκός, που απέσπασε ισοπαλία 1-1 στα Πηγάδια από την Ξάνθη, αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ μέχρι το 87'.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, και μετά τις χαμένες ευκαιρίες του Κλέιτον στο 26' και του Σολτάνι στο 31', με τον Κοτσόλη να λέει “όχι” και στις δύο περιπτώσεις, άνοιξαν το σκορ στο 43' με γκολ του Λουσέρο.

Οι “πράσινοι” δυσκολεύτηκαν να κάνουν φάσεις μπροστά από την εστία του Κυριακίδη, ο οποίος κράτησε το 1-0 στο 79', αποκρούοντας το σουτ του Πέτριτς από πλεονεκτική θέση, όμως δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο και στο 87', όταν μετά από ατομική προσπάθεια του Μπεργκ (που μπήκε ως αλλαγή στο 75') ο Καρέλης με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1, αλλάζοντας τα δεδομένα για την πρόκριση.

Σε άλλο παιχνίδι που διεξήχθη ταυτόχρονα για τη φάση των 16 του Κυπέλλου, ο ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε νικηφόρα από τα Χανιά με 2-1, με γκολ του Κρητικού στο 37' και του Ακόστα στο 68' (οι Κρητικοί μείωσαν λίγο πριν το τέλος με τον Σουκιά) και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση.

Το παιχνίδι του Πανθρακικού με τον ΟΦΗ, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί την ίδια ώρα, αναβλήθηκε λόγω της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου, εξαιτίας της νεροποντής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση