GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτά είναι τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την χώρα...

Aνακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ με τους 425 υποψήφιους. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι υποψήφιος στην Α΄ Αθήνας, αλλά και στην ι...

Aνακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ με τους 425 υποψήφιους. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι υποψήφιος στην Α΄ Αθήνας, αλλά και στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Άρτα. Στην Πέλλα θα είναι υποψήφια η Θεοδώρα Τζάκρη και στην Β΄ Αθήνας ο Οδυσσέας Βουδούρης.
Στην Α΄ Αθήνας δίπλα στην Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Νίκο Βούτση, θα βρεθεί υποψήφιος ο δήμαρχος Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο διευθυντής της «Αυγής» Νίκος Φίλης, και ο εκλογολόγος Χριστόφορος Βερναρδάκης.
Στην Β΄ Αθήνας, πέρα από τους ήδη εκλεγμένους βουλευτές, θα δώσει τη μάχη του σταυρού ο Οικονομολόγος Γιάνη Βαρουφάκης, ο εκδότης Ηλίας Λιβάνης, και ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς. Επίσης ο πρώην ευρωβουλευτής Νίκος Χουντής και τα μέλη της πολιτικής γραμματείας Γιάννης Μπαλάφας και Κώστας Πουλάκης. Υποψήφιος θα είναι και ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Δημήτρης Βίτσας.
Από δημοσιογράφους στην μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας θα βρεθούν ο Νίκος Ξυδάκης, η Αννέτα Καββαδία και ο Γιώργος Κυρίτσης.
Από την αριστερή πτέρυγα του κόμματος υποψήφιοι θα είναι οι Δημήτρης Στρατούλης, Δέσποινα Σπανού, η Σόφη Παπαδόγιαννη, ο Γιάννης Τόλιος, ο Κώστας Ήσυχος.
Υποψήφιος δεν θα είναι ο ηθοποιός Χάρρυ Κλύνν, καθώς η επιθυμία του ήταν να κατέβει στην Ά Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με πληροφορίες, να του προτείνει την Β περιφέρεια, πρόταση που δεν έκανε αποδεκτή.
Το εισιτήριο για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ πήρε τελικά και ο Οικονομολόγος Κώστας Λαπαβίτσας στην Ημαθία. Σύμφωνα με πληροφορίες η Κοινωνική Συμφωνία της Λούκας Κατσέλη απέσυρε όλες τις υποφιότητές της.
Ο Αλέξης Τσίπρας μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Ραχήλ Μακρή σήμερα το πρωί, της ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφια στην Κοζάνη.
Υποψήφιος στις Κυκλάδες δεν θα είναι τελικά ο Μανώλης Γλέζος,
Δείτε εδώ ολόκληρη τη λίστα με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση