GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν μας τα λέει καλά ο Σταύρος! Άρχισαν οι συμφωνίες δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές

Έντονη ανησυχία στους κύκλους του Ποταμιού έχει προκαλέσει η εξέλιξη της παραγγελίας των προεκλογικών σακιδίων για την οποία το...



Έντονη ανησυχία στους κύκλους του Ποταμιού έχει προκαλέσει η εξέλιξη της παραγγελίας των προεκλογικών σακιδίων για την οποία το μεγαλύτερο μέρος ευθύνης φέρει ο πρόεδρος του κινήματος, Σταύρος Θεοδωράκης...
Η αρχική απόφαση πάρθηκε λίγο πριν την αναχώρηση του προέδρου για τα Χανιά, όπου θα λάβει χώρο η προεκλογική του εκστρατεία, και περιελάμβανε συμφωνία με την εταιρία POLO για σακίδια μεγέθους medium με πτυσσόμενο φερμουάρ.

Μάλιστα ο κ.Λυκούδης που προσχώρησε πρόσφατα, είχε δώσει δήλωση γεμάτη υπονοούμενα προ ημερών στον «Τ» λέγοντας λακωνικά: «Πήγα με τη σωστή μεριά », με τις φήμες απο τα εσωτερικά του κόμματος να αναφέρουν ότι ήταν ένθερμος υποστηρικτής της εταιρίας που επέλεξε ο κ.Θεοδωράκης.

Ωστόσο, λίγες μέρες μετά η υπόθεση πάγωσε μετά απο μεγάλη αντιπαράθεση μερίδας υποψηφίων βουλευτών με παρακινητή τον Γιώργο Αμυρά και συνυποστηρικτές του, την Ζωή Αποστολοπούλου, τον Γιώργο Γιαννόπουλο και τέλος τον Νικόλα Γιατρομανωλάκη. Η αιτία του διχασμού είναι η επιλογή εταιρίας κατασκευής σακιδίων πλάτης καθώς οι παραπάνω υποψήφιοι που αναφέρθηκαν, διατηρούν άριστες σχέσεις με την εταιρία EASTPACK, μένοντας έκπληκτοι και προβληματισμένοι απο την επιλογή του προέδρου, ενώ φυσικά εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους με ομαδική αποστλή sms.

Εν κατακλείδι αυτή τη στιγμή το Ποτάμι είναι ένα καζάνι που βράζει, ενώ οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμα. Αυτή καλείται να λάβει ο πρόεδρος απο τα Χανιά που πρέπει να βάλει τέλος σε ένα αιώνιο δίλημμα και μένει να δούμε αν τις επόμενες μέρες επιμείνει στην αρχική του απόφαση ή αν θα εισακουστούν οι φωνές των «ανταρτών της όχθης».
Πηγή: telalhs.gr

8 σχόλια

  1. ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "L'EXPRESS" ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ:

    "ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠANE ΜΑΛΑΚΕΣ"...

    "Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ"

    "ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΗΚΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ"!

    ΟΡΓΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΟΠΩΣ Η "LE MONDE", Η "LE FIGARO", ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "L’ EXPRESS" κ.ά., ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ!

    “Σκληρή κριτική από το εξωτερικό για τον ακροδεξιό, Αντώνη Σαμαρά”

    Την προσπάθεια του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να εκμεταλλευτεί πολιτικά τη σφαγή του «Charlie Hebdo», σχολιάζει το γνωστό γαλλικό περιοδικό «L” Express», χρησιμοποιώντας ένα σκίτσο του «Charlie Hebdo» με λεζάντα:

    «Είναι σκληρό να σε αγαπάνε μαλάκες»…

    Το περιοδικό αναφέρεται σε προσπάθειες που έγιναν εντός και εκτός Γαλλίας, από διάφορους πολιτικούς και κόμματα, για πολιτική εκμετάλλευση του θέματος.

    Ως κορυφαίο παράδειγμα αναφέρει τη δήλωση του κ. Σαμαρά και τονίζει ότι «εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας ο Σαμαράς χρησιμοποίησε την τραγωδία, για να επιτεθεί στους πολιτικούς του αντιπάλους».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Γιατί ασχολείστε με τον νεοφιλελεύθερο αχυράνθρωπο της διαπλοκής βρε παιδιά; Αυτό το Μπομπολοπαίδι, που σύμφωνα με τα όσα είπε ο Γιώργος Αποστολόπουλος στον Παύλο Χαϊκάλη, όταν πήγε να τον δωροδοκήσει εκ μέρους του Σαμαρά (το γνωστό "Σαμαράς-γκεητ"), ΑΥΤΟΣ (ο Στ. Θεοδωράκης δηλαδή) ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, Ο ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΛΕΕΙ "...ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ"

    ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑ-ΧΑΧΑΧΑ-ΧΑΧΑ-ΧΑΧΑ!!!

    ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΚΕΛΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Το "Ποτάμι":

    Το πιο άηθες δημιούργημα-έκτρωμα της διαπλοκής, δήθεν "κεντροαριστερό" (πιο νεο-φιλελεύθερος πεθαίνεις!!), που το διαφημίζουν ολημερίς τα κανάλια των "νταβατζήδων" (κατά Κ. Καραμανλή), ως ανάχωμα στην έλευση της Αριστεράς και αποτελείται από νεο-φιλελεύθερους γιάπις, δήθεν "διανοητές" του κ...., που συχνάζουν πέριξ της πλατείας Κολωνακίου!

    Απορώ τι διαφορετικό από το Ποτάμι, προτείνει το κόμμα του Θ. Τζήμερου και η "Δράση";

    Δεν είναι τυχαίο, ότι μία από τις ιέρειες του πιο επαίσχυντου και αντιλαϊκού νεο-φιλελευθερισμού μαζί με την Μιράντα Ξαφά, η Αντιγόνη Λυμπεράκη, μεταπήδησε από τη "Δράση" στο "Ποτάμι" του Σταύρου Θεοδωράκη!!!

    Συμπληρώματα των πολιτικών πτωμάτων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και συγκοινωνούντα δοχεία της διαπλοκής, των μεγάλων συμφερόντων, των τοκογλύφων, των νταβατζήδων, των τραπεζιτών, των μεγαλοκαναλαρχών και όλου αυτού του συρφετού, που πίνει το αίμα και απομυζά τον ελληνικό λαό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος μιλούν σε συγκεντρώσεις κλειστού τύπου, σε ακροατήρια 300 έως 500 άτομα, τα περισσότερα υποψήφιοι και κομματικά στελέχη. Δεν μπορούν να συγκινήσουν πια τον ελληνικό λαό, ο οποίος προσμένει τις κάλπες με την ελπίδα της Απαλλαγής.

    Κεντρώοι, κεντροαριστεροί, αριστεροί ψηφοφόροι, ακόμα και ένα μεγάλο ποσοστό Νεοδημοκρατών πηγαίνει στον Σύριζα, ο οποίος πλησιάζει την αυτοδυναμία.

    Δημοκρατικοί πατριώτες, θρησκευόμενοι, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, άνθρωποι από τα σώματα ασφαλείας, οικογενειάρχες με παιδιά, ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες, νέοι από το χώρο του κέντρου και της κεντροδεξιάς στηρίζουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες, με τους συμμάχους τους , όπως το Χριστιανοκοινωνικό κίνημα Νικολόπουλου,Πυρίκαυστο Ελλάδα του Ζουράρη, Λευκό κλπ, δίνοντας τους τη δύναμη όχι μόνο να μπουν στη Βουλή ( μια και δικαιώθηκαν ο Παύλος Χαϊκάλης και η κα Ξουρίδου, μετά τα ανταλλάγματα που δόθηκαν σε ψευτοανεξάρτητους βουλευτές που μπήκαν στα ψηφοδέλτια της σάπιας σαμαρικής ΝΔ ), αλλά και να έχουν ισχυρά ποσοστά.
    Είναι βέβαια πρωτιά του Σύριζα με μεγάλη διαφορά ( άρα η ψήφος σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΙΔΗΣΟ είναι άχρηστη, χαμένη ψήφος ), είναι σίγουρη η τρίτη θέση της Χ.Α ( την οποία προσπάθησε να εξοντώσει ο κ. Σαμαράς, με φυλακισμένα τα ηγετικά της μέλη ), και μένει να δούμε αν ο λαός επιλέξει αυτοδυναμία του Σύριζα ή συγκυβέρνηση Σύριζα με ΑΝΕΛ ή με Ποτάμι. Γι' αυτό η ψήφος στους ΑΝΕΛ αποκτά ξεχωριστή, ιδιαίτερη σημασία, αφού μπορεί να αποδειχθεί κρίσιμη για τη δημιουργία μιας ισχυρής συγκυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!!

    Συγκλονιστική "κραυγή πόνου" πρώην Νεοδημοκράτισσας:

    https://www.youtube.com/watch?v=RNmYKqCs3_g#t=30

    Μετά απ’ αυτό, δεν υπάρχει τίποτα να προσθέσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο μελανότερη ΠΡΟΒΙΆ ΑΚΡΟΔΕΞΙΌΥ πολιτικού σκουπιδοτενεκές της πολίτικης ιστορία της Ελλάδος....ΌΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΆ ΜΑΖςΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙ..

    ΑΝ ΘΈΛΕΤΕ ΣΑΜΑΡΆ ΜΗΝ ΨΗΦΊΣΕΤΕ ΘΕΟΔΩΡΆΚΗ..Ο ΣΤΡΑΒΟΣ είναι πιο ((((((τίμιος)))))) ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΜΥΡΑ--ΘΕΩΔΟΡΑΚΗ--ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ,
    --ΛΥΚΟΥΔΗ-- ΨΑΡΙΑΝΝΟ --ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ.. ΕΊΝΑΙ ΜΙΣΘΟΦΌΡΟΙ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΜΊΤΗ ΚΑΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΏΝ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟΊ ΟΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΔΕΣ...ΜΙΣΘΟ ΨΑΧΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ "ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ... ΘΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!!

    ♦ Η ακροδεξιά Μαρίν Λεπέν έστειλε μέιλ στον Σαμαρά και διαμαρτυρήθηκε επειδή την ξεπέρασε με τα φουλ ακροδεξιά που ανέφερε για το εγκληματικό χτύπημα στο γαλλικό περιοδικό. «Το τεγμάτισες Αντουάν», του έγραψε.

    ♦ Δεν ξέρεις τι συμπίπτει ακριβώς: η δήλωση Μιχαλολιάκου με του Σαμαρά ή η δήλωση Σαμαρά με του Μιχαλολιάκου;

    ♦ Η ανάπτυξη θα 'ρθει μέσα από τους φράχτες. Αν κάνουμε χίλιους φράχτες, τέρμα η ανεργία.

    ♦ Μπορούμε να βάλουμε στους φράχτες και διόδια.

    ♦ Οι Γάλλοι δεν έκαναν ανώδυνη πλακίτσα για το ακροδεξιό παραλήρημα Σαμαρά. Τον έκραξαν κανονικά. Το μεγάλης κυκλοφορίας περιοδικό «Εξπρές» έγραψε: «Είναι δύσκολο να σε αγαπάει ο μαλάκας».

    ♦ Κωλώνει όμως ο Σαμαράς; Στις συγκεντρώσεις, αντί για γαλάζιες σημαίες, οι οπαδοί κρατούσαν φέιγ βολάν «Je suis Charlie». Οταν βγήκε με φέιγ βολάν ο Πρετεντέρης με το ίδιο σύνθημα, το θέμα γαλλιστί τεγμάτισε.

    ♦ Τι, δεν το πιστεύετε; Ναι, ο Πρετεντέρης, ο κατ' εξοχήν εκπρόσωπος, όπως έχει πει ο ίδιος στο βιβλίο του, απόκρυψης και διαστρέβλωσης ειδήσεων, αποθεώνει τους εκφραστές των ελεύθερων ιδεών. «Je suis Pretender».

    ♦ Φυσικά, στην Ελλάδα, είναι ελεύθερη η διακίνηση των ιδεών της κυβέρνησης. Δεν απαγορεύονται. Υπαγορεύονται όμως.

    ♦ Οποιος δεν έκλαψε με το γράμμα του Βενιζέλου στον Σαμαρά, δεν θα κλάψει ποτέ. Από τα γέλια.

    ♦ Οταν έγραφε το δακρύβρεχτο γράμμα ο Βενιζέλος (το οποίο έκλεισε με τη λέξη: «Κρίμα»), είχε βάλει το σιντί και άκουγε τα τραγούδια:

    • Ελεγα να σου στείλω ένα γράμμα

    • Τα δάκρυά μου για το ΠΑΣΟΚ είναι καυτά

    • Κρίμα το μπόι σου, καλέ

    • Κι όμως, Αντώνη μου, κι οι άνδρες κλαίνε

    • Το ψηφοδέλτιο, στην Κέρκυρα, μου έπεσε απ’ τα χέρια

    ♦ Γήπεδο στην ΑΕΚ έταξε ο Τσίπρας. Αν τάξει και πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό, τον ψηφίζω κι εγώ. Πετάμε. Ισοπαλία 2-2 χθες στα Χανιά, ισοφάρισε ο Πάγκαλος. Μόνο από τον Βενιζέλο δεν έχουμε φάει γκολ.

    ♦ Η Ελένη Μενεγάκη υποψήφια στο ΚΚΕ, αλλά είναι συνωνυμία. Κι έτσι, όμως, θα βγει με τα τσαρούχια. Θα λέγεται Ελένιν Μενεγάκη.

    ♦ Η διαφήμιση του Γιωργάκη αναφέρει ότι περιέχει τοποθέτηση προϊόντος.

    ♦ Η γαλλική αστυνομία ζήτησε τη βοήθεια του Κικίλια για να συλλάβει τους δράστες.

    ♦ 25 χρόνια φούρναρης σε αυτή τη δουλειά, έμαθα πολύ καλά ότι, εκτός από τις σφαίρες, νικάνε τις πένες και οι λογοκριτές. Χειρότερος θάνατος ακόμη είναι η αυτολογοκρισία για να μην υπάρχει λογοκρισία.

    ♦ Η σάτιρα, πάντως, έχει όρια. Μόνο η μαλακία αυτής της κυβέρνησης δεν έχει όρια. Αντιγράφω τους Γάλλους.

    ♦ Η Λεπέν θα μπει τελικά τρίτη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, μετά τον Οικονόμου και τη Νόνη Δούνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ!!!

    ΤΟ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΤΟ 2012 (ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ) ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ 2014 ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΜΕΣΑ!!

    Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 8 ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ 80 ΜΕ 90% ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ!!!

    ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ ΤΟΥΣ (ΠΟΤΑΜΙΑ, ΓΑΠ ΚΛΠ.), ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΑΥΡΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση