GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δούκισσα Νομικού: "Θέλω να γίνω μαμά όσο είμαι μικρή"

Η Δούκισσα Νομικού μίλησε, στην εφημερίδα Real και στο ένθετο Real Life, για την οικογένεια που θέλει να δημιουργήσει αλλά και για τη γ...

Δούκισσα Νομικού: Η Δούκισσα Νομικού μίλησε, στην εφημερίδα Real και στο ένθετο Real Life, για την οικογένεια που θέλει να δημιουργήσει αλλά και για τη γεύση που ρης άφησε το 2014.
Για τη δημιουργία οικογενείας:
«Ναι, θέλω να αποκτήσω οικογένεια. Πάντα ήθελα, αλλά το πότε είναι απόφαση ζωής. Μάλιστα, επειδή η μητέρα μου ήταν μόλις 19 ετών όταν με έφερε στη ζωή και απολαμβάνω το γεγονός ότι έχω μία νέα μαμά, με την οποία κάναμε και κάνουμε πράγματα μαζί και επικοινωνούμε καλύτερα, ήθελα και εγώ να κάνω οικογένεια σε μικρή ηλικία. Θέλω να γίνω μαμά όσο είμαι μικρή. Αυτά όμως τα κανονίζουν η καρδιά και ο Θεός. Θέλω οικογένεια με πολλά παιδιά!».
Για το 2014 και τη «γεύση» που της άφησε:
«Τι κράτησα από τη χρονιά αυτή; Τα καλά. Τις επαγγελματικές προκλήσεις και τις πολύτιμες συνεργασίες, τις νέες εμπειρίες, τις όμορφες στιγμές, τα πολλά χαμόγελα. Βέβαια, υπήρξαν δοκιμασίες δύκολες αλλά και απαιτητικές στιγμές που όλες μαζί συνέβαλαν, μπορώ να πω, σε μια χρονιά ουσίας και ξεκαθαρίσματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση