Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

"Ο Σαμαράς είναι παγιδευμένος ανάμεσα στην πολιτική του που παράγει κοινωνικό πόνο και εξαθλίωση"

Share it:


Από την Καρδίτσα ξεκίνησε ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος τις πανελλαδικές προεκλογικές εξορμήσεις .

Ο Νίκος Νικολόπουλος συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο του ΧΡΙ.Κ.Ε. Κ. Νιζάμη, με κλιμάκιο της Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας , το μεσημέρι του Σαββάτου πήγε «πόρτα-πόρτα» στα καταστήματα της Καρδίτσας και εν συνεχεία -εκπροσωπώντας τον Πάνο Καμμένο- προήδρευσε της επιτροπής εκλογικού αγώνα Καρδίτσας ευρείας σύσκεψης στελεχών των ΑΝΕΛ, συνεπικουρούμενος το από τον αντιπεριφερειάρχη Οργανωτικού Χρ. Αγορίτσα.

Στις αποφάσεις συμμετείχαν τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής, προσωπικότητες και συλλογικότητες της τοπικής κοινωνίας, οι υποψήφιοι βουλευτές των εκλογών του 2012, Θ. Κουκουλέτσος και, ο προερχόμενος από το ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ γνωστός δικηγόρος Α. Τέγας, ακθώς και ο προταθείς υποψήφιος Βουλευτής , γνωστό γιαρός, Δ. Αποστολός.

Εκ μέρους της Νεολαίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ συμμετείχε πολυμελής αντιπροσωπεία με επικεφαλής την συντονίστρια της Γραμματείας, φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Διεθνών Σπουδών, Μαρία Τσιούντσιουρα.

Μετά την σύσκεψη ακολούθησε συνέντευξη τύπου προς τα τοπικά ΜΜΕ κατά την διάρκεια της οποίας ο Νίκος Νικολόπουλος και ο Κώστας Νιζάμης παρουσίασαν τις θέσεις των ΑΝ.ΕΛ. για την έξοδο από την κρίση, αλλά και το πρόγραμμα για την αγροτική οικονομία. Την συνέντευξη συντόνισε ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου dr. Φ. Αποστολός.

Ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος στην τοποθέτηση αναφέρθηκε στην επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην πόλη της Καρδίτσας λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ο Α. Σαμαράς φεύγει από την Καρδίτσα και την Κυβέρνηση και οι ΑΝΕΛ έρχονται. Κάποιος από τους τοπικούς παράγοντες έπρεπε να πει στον Α. Σαμαρά, ότι οι Καρδιτσιώτες και οι Θεσσαλοί δεν τρώνε «κουτόχορτο», Δεν είναι πάντως καθόλου περίεργο γιατί την Θεσσαλία επέλεξε ο Α. Σαμαράς για το πρώτο… μνημόσυνο της συγκυβέρνησής του με τον Ε. Βενιζέλο». Εν συνεχεία μιλώντας εκ μέρους του Πάνου Καμμένου και παρουσίασε τις προτάσεις των ΑΝΕΛ για την έξοδο της χώρας από την κρίση, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ενδεικτικά μέτρα ενίσχυσης της αγροτικής οικονομίας.

«Στο κυβερνητικό πρόγραμμα των ΑΝΕΛ» είπε «για τον τομέα αγροτικής ανάπτυξης προτείνονται μέτρα για την ενίσχυση της γεωργίας, κτηνοτροφίας, αλιείας και του δασικού πλούτου , που θα παρουσιάσουμε αναλυτικά σήμερα το βράδυ στην συνεστίαση των αγροτών και κτηνοτρόφων φίλων των ΑΝΕΛ Καρδίτσας στο κέντρο ‘’ΤΟ ΧΩΡΙΟ’’.

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας Κώστας Νιζάμης -επιχειρηματίας που στις εκλογές του 2012 ήταν υποψήφιος με το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη- και ο οποίος γνωστοποίησε πως: «οι ΑΝ.ΕΛ δεσμεύονται πως η συμμετοχή τους στην αυριανή κυβέρνηση Εθνικής ενότητας, θα επιβάλλει την παροχή ισχυρών κινήτρων στους νέους αγρότες ή κτηνοτρόφους που, θα αναλάβουν εκμετάλλευση χωραφιών, καλλιεργειών, μονάδων αλλού, όταν αυτές «χηρεύουν», είτε όταν διαθέτουν δικές τους εκμεταλλεύσεις, τις οποίες όμως έχουν αφήσει χέρσες και ανεκμετάλλευτες και επιθυμούν πλέον να τις εκμεταλλευτούν.

Απαντώντας ο Ν. Νικολόπουλος σε σχετική ερώτηση τόνισε πως ‘’η κρίση αλλά και ο τρόπος με τον οποίον τη διαχειρίστηκαν οι κυβερνήσεις των μνημονίων κατένειμε με εξαιρετικά άνισο τρόπο τις συνέπειες. Όλα τα μέτρα που λαμβάνονται έχουν θεμελιωδώς άδικο χαρακτήρα και έχουν μια γενικευμένη και συστηματική υποχώρηση των δημοσίων αγαθών, όπως η Παιδεία και η Υγεία, με αποτέλεσμα οι πιο ευάλωτοι πολίτες να είναι και οι πιο εκτεθειμένοι’’.

Τέλος, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Ν. Νικολόπουλος αποκάλυψε πως: «Είναι ιδιαίτερα μεγάλος ο αριθμός των διακεκριμένων και αξιόλογων Καρδιτσιωτών που έχουν καταθέσει δήλωση ενδιαφέροντος, προκειμένου να συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια της νέας μεγάλης πατριωτικής συμμαχίας των ΑΝΕΛ και πως το ψηφοδέλτιο θα ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες ημέρες».

Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι με προσωπική απόφαση του Πάνου Καμμένου και εντελώς ξεχωριστά και ιδιαίτερα ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Καρδιτσιώτη Κ. Νιζάμη, γνωστού επιχειρηματία που έλκει την καταγωγή από την περιοχή της Αργιθέας και ο οποίος ασμένως ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα συστράτευσης του Προέδρου των ΑΝΕΛ και την επιθυμία του προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, του οποίου άλλωστε είναι στενός συνεργάτης και Αντιπρόεδρος του κόμματος του.

Το βράδυ πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία συνεστίαση στο γνωστό κέντρο «ΤΟ ΧΩΡΙΟ» (δίπλα από το νοσοκομείο).
Share it:
Reactions:

Σχολιάστε το άρθρο:

1 comments:

 1. Ελάχιστος μισθός στη Γερμανία 1.473 ευρώ τo 2015

  Ελπίζω, φίλε Νεοέλληνα, να πήγες να εισπράξεις το κατώτατο μισθό σου 500 ευρώ, για να πληρώσεις τα τέλη κυκλοφορίας και τους φόρους ( ΕΝΦΙΑ, κλπ ) και τα ληξιπρόθεσμα χρέη σου, ώστε να μπορέσεις να πας στη κάλπη να ψηφίσεις ξανά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και το κόμμα του ΓΑΠ ( όλοι τους έχουν καταθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ ) που βοηθάνε την ευημερία του γερμανικού λαού.

  Φυσικά για το οικονομικό σου χάλι ξέρεις ποιοι φταίνε, ; Ο Σύριζα και ο Καμμένος που κυβερνούσαν από το 1975 και μετά. Όχι, δεν φταίνε τα πολιτικά τζάκια και η οικογενειοκρατία, αλλά εσύ φίλε Νεοέλληνα που δεν βοηθάς τους έντιμους πολιτικούς που προσπαθούν να σώσουν την Ελλάδα από τη χρεοκοπία ( στην οποία οι ίδιοι την οδήγησαν ! ).

  Σκύψε, λοιπόν, το κεφάλι στα "τρομοκρατικά" δελτία ειδήσεων των αγνών καναλιών, αγνών ανθρώπων που δεν ενδιαφέρονται για τα συμφέροντά σου, αλλά για σένα τον άνεργο και τον νεόπτωχο !

  Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι αυτοί που σπέρνουν ειδήσεις "πανικού" δεν έχουν να κερδίσουν κάτι ( πχ κρατικές θέσεις, ανέλιξη στον κρατικό μηχανισμό με υψηλούς μισθούς ) ! Όχι, είναι απλοί, αγνοί, άδολοι συμπατριώτες μας που νοιάζονται για εμάς, όχι για τον εαυτούλη τους. Αλλά εσύ δεν το καταλαβαίνεις ακόμα. Άλλες 26 μέρες πλύσης εγκεφάλου, κατατρομοκράτησης, επειδή πιστεύουν ότι εσύ και εγώ είμαι άβουλα πλάσματα, χειραγωγημένα, ισόβιες δικές τους μαριονέτες.

  Το ερώτημα είναι πόσο αντέχεις, εγώ, εσύ και τα παιδιά μας να είμαστε ραγιάδες τέτοιων ανθρώπων ( ανιδιοτελών, βεβαίως,βεβαίως )...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΗ

Άλλαξε καριέρα τώρα - Κάνε το τεστ και μάθε ποιο επάγγελμα σου ταιριάζει

Είστε ικανοποιημένοι από το επάγγελμα που κάνετε; Έχετε αναρωτηθεί ποιο είναι το επάγγελμα που σας ταιριάζει; Απαντήστε σε αυτό τεστ και ...