GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπούκαραν με φορτηγάκι σε αντιπροσωπεία στην Ξάνθη

Με... φορτηγάκι μπούκαραν το βράδυ της Παρασκευής άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην Ε.Ο. Ξάνθης ...



Με... φορτηγάκι μπούκαραν το βράδυ της Παρασκευής άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην Ε.Ο. Ξάνθης – Πόρτο Λάγος.

Πρόκειται για την επίσημη αντιπροσωπεία της Peugeot στην περιοχή η οποία έχει πέσει και στο παρελθόν θύμα αντίστοιχης διάρρηξης καθώς γειτνιάζει με τον οικισμό των Ρομά στην Ξάνθη.

Οι δράστες χρησιμοποιώντας φορτηγάκι κυριολεκτικά γκρέμισαν την πίσω πόρτα της επιχείρησης μπαίνοντας στην πίσω αυλή και αναζητώντας μπαταρίες ή άλλα αντικείμενα τα οποία θα μπορούσαν να κλέψουν. Μάλιστα το θράσος τους ήταν τόσο μεγάλο που στάθμευσαν ανενόχλητοι του όχημά τους στον χώρο και επιδόθηκαν στην αναζήτηση.

Όταν συνειδητοποίησαν πως δεν μπορούσαν να βρουν αυτό που έψαχναν τότε αποφάσισαν να διαρρήξουν και γειτονική αντιπροσωπεία η οποία συνορεύει με την Peugeot. Ακολούθως έκοψαν την περίφραξη που χωρίζει τις δύο επιχειρήσεις και μάλιστα σε δύο διαφορετικά σημεία και εισήλθαν στην πίσω αυλή συνεργείου αυτοκινήτων. Εκεί εντόπισαν μπαταρίες οχημάτων τις οποίες και αφαίρεσαν ενώ στη συνέχεια επέστρεψαν στην αυλή της πρώτης αντιπροσωπείας όπου είχαν ακινητοποιήσει το φορτηγάκι τους. Αφού πρώτα αφαίρεσαν μερικούς άξονες που βρήκαν μπροστά τους στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο φορτηγάκι και εξαφανίστηκαν.

Η δράση των θρασύτατων διαρρηκτών έγινε αντιληπτή το πρωί και ο επιχειρηματίας κ. Γιάννης Αθανασιάδης ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία προσήλθε στον χώρο συλλέγοντας στοιχεία. Όπως αναφέρουν οι επιχειρηματίες της περιοχής δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνονται αντίστοιχες επιθέσεις, χωρίς μέχρι και σήμερα να έχει βρεθεί τρόπος προστασίας των ιδιοκτησιών τους.

Οι δράστες αλωνίζουν κυρίως τις νυχτερινές ώρες αναζητώντας αντικείμενα τα οποία μπορούν να τους φανούν χρήσιμα ή να τα μεταπωλήσουν για να εξασφαλίσουν μερικά χρήματα, αφήνοντας πίσω τους ωστόσο τεράστιες καταστροφές στις επιχειρήσεις. Από την πλευρά τους οι επιχειρηματίες, με την οργή και την αγανάκτηση να ξεχειλίζει, ζητούν άμεσα μέτρα από την πολιτεία για να θωρακιστούν οι περιουσίες και ο κόπος τους, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση