GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι κατέθεσε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που έμενε ο Ξηρός στην Ανάβυσσο

Σύμφωνα με την κατάθεση του ιδιοκτήτη του σπιτιού στην Ανάβυσσο, έξω από το οποίο συνελήφθη ο Χριστόδουλος Ξηρός, η πρώτη κλήση...



Σύμφωνα με την κατάθεση του ιδιοκτήτη του σπιτιού στην Ανάβυσσο, έξω από το οποίο συνελήφθη ο Χριστόδουλος Ξηρός, η πρώτη κλήση για την ενοικίαση του σπιτιού έγινε 15 με 25 Μαΐου του 2014 και ο 30χρονος ενοικιαστής του δήλωσε παντρεμένος.

Εμφανίστηκε στο ραντεβού ντυμένος με στολή υπαξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού «αναφέροντας μου ότι εργάζεται στο πολεμικό ναυτικό και έχει αποσπαστεί στη φρουρά συνοδείας των πλωτών μηχανημάτων ανεφοδιασμού των πετρελαιοφόρων γνωστού επιχειρηματία». Το μίσθωμα ήταν 250 ευρώ το μήνα.
Ο ιδιοκτήτης περιέγραψε και την πρώτη συνάντηση που είχε με το Χριστόδουλο Ξηρό τον οποίο γνώρισε ως επιστάτη.
«Γνώρισα τον επιστάτη ονόματι Νίκο. Οι εργασίες στο σπίτι συνεχίζονταν ενώ εσωτερικά του σπιτιού παρατήρησα ότι στη μια κρεβατοκάμαρα υπήρχε στο δάπεδο ένα στρώμα, στην κουζίνα υπήρχε ένα ψυγείο το οποίο είχε μεταφερθεί από το ημιυπόγειο και ήταν γεμάτο προμήθειες, ενώ στο χώρο του σαλονιού βρισκόταν ένα ξύλινο γραφείο στο οποίο κάθονταν ο Νίκος. Πάνω στο γραφείο είδα έναν σταθερό ηλεκτρονικό υπολογιστή, διάφορα ηλεκτρονικά εξαρτήματα καθώς και έγγραφα με σημειώσεις. Ο Νίκος όταν με είδε μου συστήθηκε και αφού είχαμε ένα σύντομο χαιρετισμό κάθισε ξανά στη θέση του μπροστά στον υπολογιστή. Μετά τον χαιρετισμό δεν θυμάμαι να άκουσα ξανά τη φωνή του καθώς ήταν ιδιαίτερα ολιγομίλητος. Επίσης (ο 30χρονος) μια φορά μου είχε αναφέρει ότι ο Νίκος έκανε παρέα και συναντιόνταν εκτός σπιτιού με μια γυναίκα που καταγόταν από τη Βουλγαρία και την οποία δεν έφερνε στο σπίτι, ενώ μια άλλη φορά μου είχε πει ότι θα ερχόταν στο σπίτι η κολλητή του Νίκου και θα φιλοξενούταν για λίγες μέρες. Θα ήθελα να σημειώσω ότι σε εμένα και τη σύζυγο μου μας δόθηκε η εντύπωση ότι εντέλει η ενοικίαση του σπιτιού δεν έγινε με σκοπό να μείνει εκεί ο 30χρονος και η γυναίκα του αλλά ο επιστάτης ονόματι Νίκος που μας είχε παρουσιάσει. Αυτή η εντύπωση σχηματίστηκε από το ότι ο Νίκος δεν παρέμεινε στο σπίτι για 20 μόνο μέρες όπως είχε αρχικά συμφωνηθεί. Ο 30χρονος έλειπε συνεχώς από το σπίτι και δεν είχε εμφανιστεί ούτε μια φορά με τη γυναίκα του, ενώ τις εργασίες στο σπίτι τις έκανε ο ίδιος ο Θεοχάρης (30χρονος) και όχι ο Νίκος, ο οποίος μου έδωσε την εικόνα ατόμου που δεν ασχολούταν με χειρονακτικές εργασίες».
Όπως αναφέρει πάντως περίοικος, ο Ξηρός μπορεί να κυκλοφορούσε άνετα στην περιοχή αλλά για το σπίτι είχε φροντίσει να λάβει κάποιες προφυλάξεις: «ο προαύλιος χώρος της οικίας ήταν περιφραγμένος με πλαστικό δίχτυ το οποίο δεν επέτρεπε στα διερχόμενα άτομα να έχουν οπτική επαφή στον εσωτερικό του χώρο».

2 σχόλια

  1. Που κρύβονται σήμερα όσοι κατηγορούσαν τον Καμμένο, τον Χαϊκάλη και την Ξουρίδου για τα «ψέματα» και τις «υπερβολές» περί «προσέγγισης» ;

    Δίνονται, τελικά άθλια παπαγαλάκια, ανταλλάγματα σε βουλευτές για τη ψήφο τους ;

    Δεν περίμεναν ούτε 1 μέρα για να ανακοινώσουν την «επιβράβευση» των πρωταθλητών της κωλοτούμπας ( Ιατρίδη, Γιοβανόπουλου κλπ ). Οι πολιτικές αθλιότητες σε βάρος των ΑΝΕΛ και του Χαϊκάλη σήμερα ξεμπροστιάζονται.

    Που είστε, κρυμμένα άθλια παπαγαλάκια που αμφισβητούσατε τις καταγγελίες και προσπαθούσατε να τις "γελοιοποιήσετε" ;

    Βγείτε, ρε , σαν άντρες και ζητήστε συγγνώμη από τον Παύλο Χαϊκάλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελάχιστος μισθός στη Γερμανία 1.473 ευρώ to 2015

    Ελπίζω, φίλε Νεοέλληνα, να πήγες να εισπράξεις το κατώτατο μισθό σου 500 ευρώ, για να πληρώσεις τα τέλη κυκλοφορίας και τους φόρους ( ΕΝΦΙΑ, κλπ ) και τα ληξιπρόθεσμα χρέη σου, ώστε να μπορέσεις να πας στη κάλπη να ψηφίσεις ξανά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και το κόμμα του ΓΑΠ ( όλοι τους έχουν καταθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ ) που βοηθάνε την ευημερία του γερμανικού λαού.

    Φυσικά για το οικονομικό σου χάλι ξέρεις ποιοι φταίνε, ; Ο Σύριζα και ο Καμμένος που κυβερνούσαν από το 1975 και μετά. Όχι, δεν φταίνε τα πολιτικά τζάκια και η οικογενειοκρατία, αλλά εσύ φίλε Νεοέλληνα που δεν βοηθάς τους έντιμους πολιτικούς που προσπαθούν να σώσουν την Ελλάδα από τη χρεοκοπία ( στην οποία οι ίδιοι την οδήγησαν ! ).

    Σκύψε, λοιπόν, το κεφάλι στα "τρομοκρατικά" δελτία ειδήσεων των αγνών καναλιών, αγνών ανθρώπων που δεν ενδιαφέρονται για τα συμφέροντά σου, αλλά για σένα τον άνεργο και τον νεόπτωχο !

    Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι αυτοί που σπέρνουν ειδήσεις "πανικού" δεν έχουν να κερδίσουν κάτι ( πχ κρατικές θέσεις, ανέλιξη στον κρατικό μηχανισμό με υψηλούς μισθούς ) ! Όχι, είναι απλοί, αγνοί, άδολοι συμπατριώτες μας που νοιάζονται για εμάς, όχι για τον εαυτούλη τους. Αλλά εσύ δεν το καταλαβαίνεις ακόμα. Άλλες 26 μέρες πλύσης εγκεφάλου, κατατρομοκράτησης, επειδή πιστεύουν ότι εσύ και εγώ είμαι άβουλα πλάσματα, χειραγωγημένα, ισόβιες δικές τους μαριονέτες.

    Το ερώτημα είναι πόσο αντέχεις, εγώ, εσύ και τα παιδιά μας να είμαστε ραγιάδες τέτοιων ανθρώπων ( ανιδιοτελών, βεβαίως,βεβαίως )...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση