GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πιθανή επίσκεψη του Αμερικανού ΥΠΕΞ στη Ρωσία

Η Μόσχα και η Ουάσινγκτον εξετάζουν το ενδεχόμενο επίσκεψης στη Ρωσία του αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Τζον Κέρι για συνομιλίες σχετι...

Πιθανή επίσκεψη του Αμερικανού ΥΠΕΞ στη Ρωσία

Η Μόσχα και η Ουάσινγκτον εξετάζουν το ενδεχόμενο επίσκεψης στη Ρωσία του αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Τζον Κέρι για συνομιλίες σχετικά με την ουκρανική κρίση, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές.

Αυτή θα είναι η πρώτη επίσκεψη του επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας στη Ρωσία από την έναρξη της κρίσης στην Ουκρανία, στη διάρκεια της οποίας οι διμερείς σχέσεις υπέστησαν το σφοδρότερο πλήγμα από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου.

"Οι συνομιλίες (σχετικά με την οργάνωση μίας επίσκεψης Κέρι) βρίσκονται σε εξέλιξη εδώ και εβδομάδες", δήλωσε στο Ρόιτερς μία διπλωματική πηγή και πρόσθεσε ότι η επίσκεψη ενδέχεται να πραγματοποιηθεί "εντός των επόμενων ημερών ή εβδομάδων".

Η ρωσική εφημερίδα Kommersant επικαλείται σήμερα ανώνυμες πηγές σύμφωνα με τις οποίες ο Κέρι θα επισκεφθεί την Μόσχα για συνομιλίες με τον ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ στις 4 και 5 Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση