GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ο Μάρκος είναι ο πρωταγωνιστής και στην τηλεόραση και στο θέατρο"

Η Έλενα Τσαβαλιά μίλησε στον ΚΛΙΚ FM Κύπρου, τον Τάσο Θεοδώρου και τον Τάσο Σταυρίδη, για το «MEGA με ΜΙΑ» και το μέλλον της συνεργασία...

Η Έλενα Τσαβαλιά μίλησε στον ΚΛΙΚ FM Κύπρου, τον Τάσο Θεοδώρου και τον Τάσο Σταυρίδη, για το «MEGA με ΜΙΑ» και το μέλλον της συνεργασίας της με το MEGA.
Η τηλεοπτική συνύπαρξη με τον Μάρκο Σεφερλή:
«Ο Μάρκος είναι ο πρωταγωνιστής και στην τηλεόραση και στο θέατρο. Ξέρουμε ποιος είναι στο τιμόνι της εκπομπής και όλοι οι άλλοι είμαστε εκεί υποστηρικτικά. Μου αρκεί να κάνω κουμάντο στο σπίτι μου και να είμαι αρχηγός εκεί. Το σπίτι οργανώνει όλα τα υπόλοιπα. Αν κρατάω καλά τα μετόπισθεν, τότε τα μπροστά πηγαίνουν καλά. Ούσα ένα βήμα πίσω από τον Μάρκο, διακρίνω τι γίνεται γύρω του».
Η αναπάντεχη πρόταση για το πρωινό:
«Είμαι έτοιμη και ετοιμοπόλεμη με τον Μάρκο! Έκανα διακοπές στα Κουφονήσια όταν με πήρε τηλέφωνο ο Μάρκος και με ενημέρωσε ότι του έγινε πρόταση για το πρωινό. Δεν του είπα τίποτα γιατί έχω μάθει να υποστηρίζω την όποια απόφασή του. Εκείνη τη στιγμή του είπα "Μπράβο αγόρι μου. Συγχαρητήρια" και αμέσως μου είπε ότι θα με πρότεινε κι εμένα. Δεν είμαι η πιο ταλαντούχα, αλλά με μένα νιώθει ασφάλεια. Ο Μάρκος δεν επιβάλλει ανθρώπους, προτείνει. Έπρεπε κι εγώ να περάσω από οντισιόν και είναι πολύ λογικό. Πρόκειται για ένα ζωντανό πρόγραμμα και αυτός που σε προσλαμβάνει πρέπει να ξέρει αν μπορείς να ανταπεξέλθεις».
Ο απολογισμός της σεζόν & το ενδεχόμενο συνέχισης της συνεργασίας:
«Είναι 4 μήνες υπέροχοι για μένα. Είμαι σε ένα κανάλι που δουλεύει υποστηρικτικά για τους ανθρώπους του. Είναι όλα τα καλά του θεού μαζεμένα. Περνάω υπέροχα, γιατί συνάντησα ένα άριστο κλίμα που ενδεχομένως δεν το περίμενα. Περνάω σούπερ και ναι, θα ήθελα να συνεχίσει».
Έχει κάνει συζητήσεις για τη νέα σεζόν;
«Δεν είμαι η αρμόδια να πω πράγματα. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν ανακοινώσεις».
Για τα εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης:
«Νιώσαμε υπέροχα και νοιώσαμε ότι αυτό το πράγμα που ξεκινήσαμε να κάνουμε ο κόσμος το αγκάλιασε. Νιώσαμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Παρ' όλα αυτά, και εμείς και οι άνθρωποι στο στούντιο δεν ζητωκραυγάζαμε σαν να κερδίσαμε τον πόλεμο. Και μου άρεσε αυτό».
Γιατί επέλεξαν το μοντέλο μιας εκπομπής καθαρού γέλιου για την πρωινή ζώνη;
«Ο κόσμος χρειάζεται το γέλιο οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Το να ψάχνεις να βρεις το οποιοδήποτε καλό σε κάποιον σημαίνει ότι είσαι καλός άνθρωπος. Δεν αφορά κανέναν τι κάνει ο καθένας στο σπίτι του. Σχολιάζεις κάποια πράγματα, αλλά μέχρι του σημείου που δεν θα ενοχλούσε εσένα. Αν σχολιάζω κάτι, θα σχολιάσω μέχρι εκεί που αν το έκαναν για μένα δεν θα με ενοχλούσε».
Θεωρεί ότι αδικήθηκαν από τα media και τους κριτικούς;
«Ακόμη και αν αυτό έχει συμβεί, ο χρόνος είναι αυτός που τα ξεσκεπάζει όλα. Αρκεί να έχεις λίγο υπομονή, τότε όλα παίρνουν την πραγματική τους διάσταση».
Η ιδιαίτερη σχέση με τον γιο της, Χάρη:
«Ο Χάρης είναι το εξελιγμένο μοντέλο του Σεφερλή. Θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής και του είπα ότι θα το δεχτώ, μόνο αν θα παίξει στο Παρίσι, στο Λονδίνο ή το Μιλάνο!».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση