GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόντρα για τις δηλώσεις Παπαμιμίκου

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος κάνοντας λόγο για χαλκεία και επιχείρηση διαστρέβλωσης και παραποίησης τω...


Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος κάνοντας λόγο για χαλκεία και επιχείρηση διαστρέβλωσης και παραποίησης των δηλώσεών του.
Το γαϊτανάκι ξεκίνησε όταν το left.gr ανήρτησε βίντεο από την παρουσία του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ σε κυριακάτικη εκπομπή.
Η ιστοσελίδα υποστήριξε ότι «μετά και τις δηλώσεις του ευρωβουλευτή της ΝΔ Γ. Κύρτσου για μείωση των συντάξεων, ο γραμματέας της ΝΔ Α.Παπαμιμίκος ζητεί αφαίρεση του ΕΚΑΣ από όσους συνταξιούχους παίρνουν επίδομα ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος! Στόχος της ΝΔ είναι οι συντάξεις να πέσουν στα 300 ευρώ. Ο ελληνικός λαός δεν θα τους αφήσει να υλοποιήσουν το καταστροφικό τους μνημονιακό πρόγραμμα».
Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του Ανδρέα Παπαμιμίκου, ο οποίος με ανακοίνωσή του έκανε λόγο για χαλκεία του ΣΥΡΙΖΑ που κόβουν και ράβουν και «διαστρεβλώνουν και παραποιούν για να πουν αυτά που οι ίδιοι επιθυμούν. Χωρίς ποτέ να παρουσιάζουν καμιά δική τους θέση».
Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ διευκρίνισε πως σε ό,τι αφορά το προνοιακό επίδομα κανένας δικαιούχος δεν θα το χάσει, αλλά δεν θα το παίρνει δύο φορές.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση