GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντινόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η κλασική περίπτωση της Αριστεράς του χαβιαριού

Βολές εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε μέσω του realfm 97,8 ο υποψήφιος με τη Ν.Δ. στη Β’ Αθήνας. Μιλώντας στην εκπομπή της Κάτιας Μακρ...


Βολές εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε μέσω του realfm 97,8 ο υποψήφιος με τη Ν.Δ. στη Β’ Αθήνας. Μιλώντας στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή ο κ. Ντινόπουλος υποστήριξε: «Δεν είμαι σίγουρος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι επερχόμενη εξουσία.
«Ισως προσπαθούν κάποιοι να τον κάνουν επερχόμενη εξουσία, αλλά εν πάση περιπτώσει να ξέρουν αυτοί οι άνθρωποι οι οποίοι μας ακούν τώρα, αυτοί οι νοικοκυραίοι, αυτοί οι μεροκαματιάρηδες, αυτοί οι οποίοι δοκιμάστηκαν από την κρίση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον είναι με τα ισχυρά οικονομικά συμφέροντα».
Και πρόσθεσε: «Είναι η κλασική περίπτωση της Αριστεράς του χαβιαριού, η οποία προσπαθεί, αυτή τη στιγμή, να αρπάξει την εξουσία, μέσα από την μεθόδευση την οποία κάνανε για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση