GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απίστευτη γκάφα του Τσίπρα και οι προσβολές της Σπυράκη! Τι μαργαριτάρι πέταξε ο Αλέξης;

Για «επικίνδυνη άγνοια» κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη με αφορ...



Για «επικίνδυνη άγνοια» κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη με αφορμή αναφορά του σε 17 -και όχι 19- κρίκους της «αλυσίδας» της ευρωζώνης.
«Θα περιμέναμε από έναν υποψήφιο για την πρωθυπουργία να γνωρίζει τουλάχιστον πόσες είναι οι χώρες της Ευρωζώνης», σχολίασε η κ. Σπυράκη, αναφερόμενη στη συνέντευξη που έδωσε το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή του STAR, «στον Ενικό» και στον Νίκο Χατζηνικολάου,ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι κρίκοι της αλυσίδας της Ευρωζώνης είναι πλέον 19 και όχι 17, όπως νομίζει ο κ. Τσίπρας. Η ενασχόλησή του ακόμη και με στοιχειώδη ευρωπαϊκά ζητήματα αναδεικνύει την επικίνδυνη άγνοιά του...», συμπλήρωσε η κα Σπυράκη για την φράση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
Υπενθυμίζουμε ότι η Ευρωζώνη αποτελείται από την Αυστρία, το Βέλγιο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Εσθονία, την Ισπανία, την Ιταλία την Ιρλανδία, τη Κύπρο, τη Λετονία, το Λουξεμβούργο, τη Μάλτα, την Ολλανδία, την Πορτογαλία, την Σλοβακία, την Σλοβενία, τη Λιθουανία και τη Φινλανδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση