GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σπείρα έταζε φθηνές διακοπές και «έγδυνε» τα θύματά της

Τουλάχιστον 30 ανυποψίαστοι πολίτες από διάφορες περιοχές της χώρας έπεσαν θύματα μιας τριμελούς σπείρας απατεώνων που έταζαν φθηνές...


Τουλάχιστον 30 ανυποψίαστοι πολίτες από διάφορες περιοχές της χώρας έπεσαν θύματα μιας τριμελούς σπείρας απατεώνων που έταζαν φθηνές διακοπές στο εξωτερικό με δήθεν οικονομικά πακέτα ή πωλούσαν ανύπαρκτα smartphone σε δελεαστικές τιμές.
Οι αγγελίες που αναρτούσαν οι δράστες σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης τους τελευταίους πέντε μήνες, παρέσυραν τα θύματα να καταβάλλουν προκαταβολές που κυμαίνονταν από 400 ως 1.600 ευρώ ανά περίπτωση. Στο διάστημα αυτό, η σπείρα «έβγαλε» κέρδη ύψους 33.135,78 ευρώ, όμως τα θύματα ούτε εισιτήρια για τα ταξίδια που ονειρεύονταν, ούτε συσκευές κινητής τηλεφωνίας είδαν ποτέ.
Η έρευνα που ξεκίνησε η Ασφάλεια μετά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες, οδήγησε στα ίχνη ενός 24χρονου που εντοπίστηκε στη Λάρισα και συνελήφθη. Στο σπίτι του κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο πιστόλι με 330 μεταλλικά σφαιρίδια, δύο αμπούλες αερίου, τρία ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή, ένα βιβλιάριο καταθέσεων, ένα κινητό και 120 ευρώ.
Ο απατεώνας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για απάτη κατ’ επάγγελμα, παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τους συνεργούς του ηλικίας 47 και 32 χρόνων. Και οι τρεις έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παρόμοιες απάτες.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση