GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ευχαριστίες και περίσκεψη για την ιστορική παράταξη......

Andreas Loverdos Συντρόφισσες και σύντροφοι, Η χθεσινή νύχτα ήταν δύσκολη και μακρά. Ο τόπος άλλαξε σελίδα και ο λαός έδωσε τις εντολέ...

Συντρόφισσες και σύντροφοι,
Η χθεσινή νύχτα ήταν δύσκολη και μακρά. Ο τόπος άλλαξε σελίδα και ο λαός έδωσε τις εντολές του. Οφείλουμε συγχαρητήρια στους νικητές. Τώρα είναι αυτοί στο προσκήνιο.
Εμείς, με όσα αντιμετωπίσαμε,είμαστε ακόμα εδώ και θα μείνουμε πιστοί σε όσα έχουμε πει. Υπεύθυνοι στο ρόλο που μας επιφύλαξε ο λαός, προσηλωμένοι στην ισορροπία και την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.
Για μένα προσωπικά, η ψήφος σας για μια ακόμη φορά, αποτελεί προσωπική δικαίωση και επιβράβευση! Σας ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά! Από την πλευρά μου, σε αυτή την ώρα περίσκεψης για την ιστορική μας παράταξη, θέλω να διαβεβαιώσω πως θα τιμήσω αυτήν την εμπιστοσύνη με κάθε τρόπο, για τη χώρα και την παράταξη.
Η φωνή μας θα ακούγεται σταθερή και στεντόρεια, περήφανη για το ποιοι είμαστε, από πού ερχόμαστε και ποια είναι η προοπτική μας!
Χρόνος θα υπάρξει για όλα όσα πρέπει να γίνουν.
Προς το παρόν η προσοχή και οι ευχές μας στρέφονται στο καλό της πατρίδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση