GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κώστας Μαρτάκης: Θα παρουσιάζει τηλεπαιχνίδι στο Epsilon

Το μεσημέρι της Τετάρτης, κυκλοφόρησε επίσημη ανακοίνωση του Epsilon που καλωσόρισε και επισήμως στο δυναμικό του τον Κώστα Μαρτάκη...


Κώστας Μαρτάκης: Θα παρουσιάζει τηλεπαιχνίδι στο Epsilon

Το μεσημέρι της Τετάρτης, κυκλοφόρησε επίσημη ανακοίνωση του Epsilon που καλωσόρισε και επισήμως στο δυναμικό του τον Κώστα Μαρτάκη.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού, ο γνωστός τραγουδιστής θα αναλάβει την παρουσίαση ενός νέου τηλεπαιχνιδιού, χωρίς ωστόσο να δώσουν περισσότερες πληροφορίες για αυτό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κώστας Μαρτάκης και το ETV υπέγραψαν συμβόλαιο αποκλειστικής τηλεοπτικής συνεργασίας, ενώ η εκπομπή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο.
Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι:
«O Κώστας Μαρτάκης στην οικογένεια του E TV. Δημοφιλής, ταλαντούχος, λαμπερός και... ΕΨΙΛΟΝ!
Ο Κώστας Μαρτάκης από σήμερα ανήκει στο δυναμικό του E TV! O πολυπλατινένιος και αγαπημένος τραγουδιστής, έρχεται από τον Μάρτιο στην παρέα των τηλεθεατών μας, κάνοντας το E TV ακόμα πιο δυνατό στον τομέα της ψυχαγωγίας, παρουσιάζοντας ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι, που θα σας καθηλώσει!
Με τη φρεσκάδα και το δυναμισμό του ο Κώστας Μαρτάκης δεν θα μπορούσε να μην παρουσιάζει αυτό το φιλόδοξο παιχνίδι, που θα κάνει τους τηλεοπτικούς δέκτες να πάρουν... φωτιά!
Ο Κώστας Μαρτάκης και το E TV υπέγραψαν συμβόλαιο αποκλειστικής τηλεοπτικής συνεργασίας με γνώμονα την απόλυτη τηλεοπτική διασκέδαση που έρχεται τον Μάρτιο.
Μείνετε συντονισμένοι γιατί οι εκπλήξεις στο E TV δεν σταματούν εδώ»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση