GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Garmin Forerunner 920XT: Το απόλυτο τριαθλητικό ρολόι τεχνολογίας

Το απόλυτο τριαθλητικό ρολόι με εξελιγμένες λειτουργίες για το τρέξιμο, την ποδηλασία και την κολύμβηση που φοριέται καθημερινά και...


Το απόλυτο τριαθλητικό ρολόι με εξελιγμένες λειτουργίες για το τρέξιμο, την ποδηλασία και την κολύμβηση που φοριέται καθημερινά και συνδέται με Smartphone.
Το Forerunner 920XT έχει σχεδιαστεί για να οδηγήσει στο επόμενο επίπεδο την προπόνηση τόσο του επαγγελματία όσο και του αρχάριου τριαθλητή.
Είναι κομψό και ελαφρύ για να φοριέται άνετα καθημερινά. Διαθέτει εντυπωσιακή έγχρωμη οθόνη υψηλής ανάλυσης για να βλέπετε με μια ματιά όλες τις σημαντικές πληροφορίες στην προπόνηση αλλά και στον αγώνα.
Οι εξελιγμένες λειτουργίες του περιλαμβάνουν δυναμικές τρεξίματος, εκτίμηση μέγιστης VO2, σύμβουλο αποκατάστασης, live tracking και ειδοποιήσεις από smartphone.
Στη λειτουργία ρολογιού καταγράφει τις καθημερινές δραστηριότητες και είναι ιδανικό για να παρακολουθείτε τα βήματα και τις θερμίδες που καταναλώνετε.
Καθημερινή χρήση και λειτουργίες διασύνδεσης
Το Forerunner 920XT είναι 15% πιο ελαφρύ και 18% πιο λεπτό από τον προκάτοχό του και διαθέτει νέο άνετο λουράκι. Έχει λειτουργία ρολογιού και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις καθημερινές σας δραστηριότητες όπως βήματα, απόσταση, θερμίδες ενώ σας ορίζει έναν καθημερινό στόχο βημάτων.
Όταν μένετε ακίνητοι για πολλή ώρα, η μπάρα κίνησης γεμίζει και η ηχητική ειδοποίηση σας προκαλεί να κινηθείτε. Πλέον, οι τριαθλητές μπορούν να καταγράφουν τις καθημερινές δραστηριότητες τους και τον ύπνο κατά τη διάρκεια της ζωτικής σημασίας ανάπαυσης μεταξύ των προπονήσεων. Εάν το συνδέσετε με συμβατό smartphone μέσω Bluetooth λαμβάνετε στην οθόνη του Forerunner 920XT ειδοποιήσεις για μηνύματα, κλήσεις, emails και πολλά άλλα2.
Οι αθλητές μπορούν ακόμα και να καταγράφουν τις προπονήσεις τους με την action camera VIRB® ή VIRB Elite 3 χρησιμοποιώντας το Forerunner 920XT ως χειριστήριο – έναρξη και διακοπή καταγραφής, λήψη φωτογραφιών.
Τα δεδομένα της προπόνησης μεταφέρονται αυτόματα στην εφαρμογή Garmin Connect™ Mobile σε συμβατό smartphone μέσω Bluetooth® , ή σε προκαθορισμένα Wi-Fi® hot spots. Με την εφαρμογή Garmin Connect™ Mobile οι χρήστες μπορούν προσκαλέσουν φίλους για να βλέπουν τις επιδόσεις τους στην προπόνηση ή τον αγώνα σε πραγματικό χρόνο.
Στην κολύμβηση
Το Forerunner 920XT είναι αδιάβροχο 5 ATM (50μ)και προσφέρει εξελιγμένες μετρήσεις τόσο για κολύμβηση σε πισίνα όσο και στην ανοιχτή θάλασσα4.
Διαθέτει λειτουργίες drill για εξάσκηση και καταγράφει απόσταση, ρυθμό, αριθμό και τύπο απλωτών καθώς και την αποτελεσματικότητα με τον δείκτη SWOLF. Το Forerunner 920XT διαθέτει δύο τύπους χρονομέτρων καθώς και ειδοποιήσεις απόστασης για να ενημερώνουν το χρήστη όταν ολοκληρώνει ένα σετ ή ειδοποιήσεις χρόνου για να τον βοηθάει να διατηρεί το ρυθμό του.
Στην ποδηλασία
Γίνετε ο κυρίαρχος του δρόμου με τις εξελιγμένες λειτουργίες του Forerunner 920XT για την ποδηλασία, όπως το ενσωματωμένο αλτίμετρο που προσφέρει ακριβή δεδομένα ανόδου, καθόδου και κλίσης.
Είναι συμβατό με αισθητήρια ταχύτητας και ρυθμού πεταλιάς, καρδιακών παλμών και με μετρητή ισχύος 3. Υποστηρίζει τα δορυφορικά συστήματα GPS και GLONASS για ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια δεδομένων.
Όταν συνδεθεί με συμβατό μετρητή ισχύος μέσω ANT+™ , όπως τα συστήματα Vector, το Forerunner 920XT εμφανίζει δεδομένα όπως μέση ισχύς σε watts, εξισορρόπηση δεξιού/αριστερού ποδιού 5, ζώνη ισχύος.
Εάν συνδέεται και με αισθητήριο καρδιακών παλμών μπορεί να εκτιμήσει τη μέγιστη VO2 του αναβάτη προκειμένου να παρακολουθεί τις μεταβολές στην φυσική του κατάσταση.
Στο τρέξιμο
Το αποτελεσματικό τρέξιμο είναι πολύ σημαντικό για την ολοκλήρωση του τριάθλου. Με το Forerunner 920XT οι τριαθλητές μπορούν να παρακολουθούν σημαντικές παραμέτρους της επίδοσής τους εφόσον χρησιμοποιούν το αισθητήριο καρδιακών παλμών HRM-Run™.
Η καταγραφή του ρυθμού (βήματα ανά λεπτό), της κατακόρυφης ταλάντωσης (της αναπήδησης του αθλητή) και ο χρόνος επαφής του ποδιού με το έδαφος σε κάθε βήμα είναι μερικά από τα εργαλεία του Forerunner 920XT για το τρέξιμο.
Το Forerunner 920XT εμφανίζει ένα έγχρωμο γράφημα για να σας δείξει που βρίσκονται οι επιδόσεις σας σε σχέση με τους υπόλοιπους αθλούμενους. Διαθέτει μετρονόμο και ειδοποιήσεις με ήχο και δόνηση για την προπόνηση ρυθμού και μπορεί να προβλέψει την επίδοσή σας σε αγώνα χρησιμοποιώντας το μέγιστη VO2 στο τρέξιμο.
Ο σύμβουλος αποκατάστασης υποδεικνύει το χρόνο που θα πρέπει να ξεκουραστείτε μέχρι την επόμενη σκληρή προπόνηση1.
Για τους δρομείς μεγάλων αποστάσεων.
Το Forerunner 920XT διαθέτει λειτουργία UltraTrac η οποία απενεργοποιεί το GPS σε ορισμένα διαστήματα προκειμένου να επεκτείνει την αυτονομία του με GPS από 24 σε 40 ώρες καταγραφής.

Το Forerunner 920XT διατίθεται σε μαύρο/μπλε ή κόκκινο/λευκό χρώμα και η τιμή λιανικής του είναι 449€ ή 499€ με το αισθητήριο καρδιακών παλμών HRM-Run™.
Που θα το βρείτε
Το Forerunner 920XT είναι άμεσα διαθέσιμο σε όλα τα χρώματα και τις εκδόσεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα αθλητικών ειδών τεχνολογίας «ACTION COUNTRY».
Το ACTION COUNTRY είναι εξουσιοδοτημένο σημείο πώλησης Garmin και εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής επί της Βασιλίσσης Σοφίας 83.
1 Οι εξελιγμένες δυναμικές τρεξίματος, η εκτίμηση μέγιστης, VO2, ο σύμβουλος αποκατάστασης και η πρόβλεψη αγώνα είναι διαθέσιμα όταν χρησιμοποιείται το αισθητήριο καρδιακών παλμών HRM-Run (περιλαμβάνεται σε ορισμένες εκδόσεις, διατίθεται ως αξεσουάρ για άλλες).
2 Επισκεφτείτε Garmin.com/BLE για μία λίστα με συμβατά τηλέφωνα.
3 Το αισθητήριο ταχύτητας, η κάμεα VIRB, το σύστημα Vector πωλούνται χωριστά.
4 Αξιολόγηση 5 ATM (50μ.). Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Garmin.com/waterrating.
5 Η εξισορρόπιση δεν προσφέρεται από όλους τους μετρητές ισχύος.
Πηγή: www.nooz.gr

1 σχόλιο


  1. Σήμερα η βρωμερή ακροδεξιά, της Σαμαρικής ΝΔ, αποκάλυψε το αληθινό της, φασιστικό και αντι-ρωσικό πρόσωπο (σε αντίθεση με την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, που αγαπά τον αδελφό ρωσικό λαό) !!!

    Το αχρείο και άθλιο, νεο-φιλελεύθερο Αμερικανάκι, ο μητσοτακικός
    Κωστής Χατζηδάκης, κατηγορούσε τον Γιάννη Τόλιο του ΣΥΡΙΖΑ (που έλεγε ότι μπορούμε να δανειστούμε και από τους BRICS- εδώ ολόκληρη Κίνα ΚΡΑΤΑΕΙ 6 ΤΡΙΣ ΑΜΕΡΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!!!!), με τα εξής:

    "Και που θα βρείτε τα λεφτά; Από την Ρωσία;" (με απαξιωτικό και αντι-ρωσικό μένος, τώρα που η Ρωσία δέχεται οικονομικό πόλεμο από τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!!!).

    Σκατά στα μούτρα σας, δεξιοί απόγονοι των δοσίλογων της Κατοχής, Ταγματασφαλίτες, Χίτες, Γερμανοτσολιάδες, ΜΑΥ-δες και λοιποί προδότες της Πατρίδας και του ελληνικού λαού!!

    Δεξιά παλαιολιθικά καθάρματα, ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!!!

    Ανήκετε στο παρελθόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση