GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα δημοσκόπηση της GPO - Δείτε πόσες μονάδες είναι η διαφορά

Προβάδισμα 6,7% στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ δίνει η δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρεία GPO, για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού MEGA...

Νέα δημοσκόπηση της GPO - Δείτε πόσες μονάδες είναι η διαφορά

Προβάδισμα 6,7% στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ δίνει η δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρεία GPO, για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού MEGA.

Συγκεκριμένα, στο ερώτημα «αν αύριο είχαμε βουλευτικές εκλογές ποιο κόμμα είναι πιο πιθανό να ψηφίσετε;», το 33,4% των ερωτηθέντων απάντησε ΣΥΡΙΖΑ και το 26,7% ΝΔ.

Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 5,1%, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι με 5%, το ΚΚΕ με 4,9%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,5%. Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών συγκεντρώνει 2,9%, ενώ ο ΛΑ.Ο.Σ 1,4%. «'Αλλο Κόμμα» δηλώνει ότι θα ψηφίσει το 2,4% των ερωτηθέντων,  Λευκό/'Ακυρο 0,4%, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει το 9,3%.

Στην ερώτηση περί καταλληλότερου πρωθυπουργού, τον Αντώνη Σαμαρά επιλέγει το 40,1% και τον Αλέξη Τσίπρα το 38,6% των ερωτηθέντων. Κανένας απάντησε (αυθόρμητα) το 19,4%.

 

Η γεωγραφική κάλυψη της έρευνας είναι πανελλαδική και πραγματοποιήθηκε το διάστημα 20-23 Ιανουαρίου 2015.

 

2 σχόλια

  1. ΟΧΙ ΑΝΕΛ ΟΧΙ ΧΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΧΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΧΙ ΑΝΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΣΥΡΙΖΑ - PODEMOS - Venceremos!!

    Μια καινούρια μέρα ανατέλλει την Δευτέρα!

    Με τον ΣΥΡΙΖΑ αυτοδύναμο, τελειώνει το πάρτι της διαπλοκής, του αμαρτωλού τριγώνου μιντιαρχών-τραπεζιτών-πολιτικών κομμάτων
    (πτωμάτων-εκτρωμάτων), που κατέστρεψαν και φέσωσαν επί 40 χρόνια με τα θαλασσοδάνειά τους, τις μίζες τους, τις Ολυμπιάδες τους και τα βρώμικα χρηματιστηριακά παιχνίδια τους, τον ελληνικό λαό. Τελειώνει η ξενοδουλεία, η αναξιοπρέπεια, η κοροϊδία, η σπορά αισθημάτων ενοχής στον ελληνικό λαό ότι... "μαζί (με τα λαμόγια) τα φάγαμε"!

    Με τον ΣΥΡΙΖΑ αυτοδύναμο, Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ με δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια για τον πολύπαθο και φτωχοποιημένο λαό μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση