GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πανικός στο Λευκό Οίκο: H 16χρονη κόρη του Ομπάμα ανακάλυψε ότι είναι... [photos]

Η "ατάκτη" Μάλια αγνόησε επιδεικτικά...



Η "ατάκτη" Μάλια αγνόησε επιδεικτικά...

το πρωτόκολλο που απαγορεύει σε αυτή και τη 13χρονη αδελφή της Σάσα να εμφανίζονται σε φωτογραφίες χωρίς τους γονείς τους.

Στις 4 Ιανουαρίου η μεγάλη κόρη του αμερικανού προέδρου έστειλε την πρώτη της selfie στα κοινωνικά δίκτυα. Τη βλέπουμε να έχει ένα χαλαρό ύφος και να φοράει ένα μπλουζάκι με το σήμα του συγκροτήματος των ράπερ Pro Era.

Ολοι μιλούν από εκείνη την ημέρα γι’αυτό. Οχι γιατί η εικόνα της είχε κάτι ιδιαίτερα προκλητικό. Αλλά γιατί πρόκειται για την κόρη του προέδρου των ΗΠΑ και ο πατέρας της της έχει απαγορεύσει να εμφανίζεται στα δίκτυα.
Στον Λευκό Οίκο προκλήθηκε πανικός γιατί η 16χρονη Μάλια προμοτάρει ένα γκρουπ μουσικών χιπ-χοπ της Νέας Υόρκης. Το εν λόγω συγκρότημα έσπευσε να στείλει παντού αυτή την selfie ενώ ένας από τους ιδρυτές του γκρουπ δήλωσε ότι η φωτογραφία του εστάλη από «έναν κοινό φίλο», γεγονός που προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερο σάλο στο προεδρικό μέγαρο.
Η οικογένεια Ομπάμα η οποία απαγορεύει τις φωτογραφίες των κοριτσιών χωρίς τους γονείς δήλωσε ότι θα γίνουν έρευνες για να διαπιστωθεί πώς έφυγε αυτή η φωτογραφία από το GSM της κόρης του Προέδρου, το οποίο είναι μπλοκαρισμένο.
Αυτή είναι η ένοχη selfie η οποία εκρίθη και σαν μια απόπειρα να γίνει σέξι:
Υπήρξε όμως και μια προηγούμενη φορά που η Μάλια παράκουσε τον πατέρα της και έβγαλε selfie με μια νεαρή κοπέλα στο φεστιβάλ Lollapalooza.
Αυτές οι φωτογραφίες απαγορεύονται για την 16χρονη Μάλια και για την 13χρονη αδελφή της Σάσα, οι οποίες δεν μπορούν να μπαίνουν στα social media.
«Θα μπορεί να παίρνει τις δικές της αποφάσεις όταν θα μεγαλώσει, αλλά προς το παρόν και για λόγους ασφαλείας δεν έχει δική της σελίδα στο facebook» είχε εξηγήσει ο Μπαράκ Ομπάμα στο MTV το 2012.
Λίγο καιρό αργότερα και η μητέρα της Μισέλ Ομπάμα είχε κάνει παρόμοιες δηλώσεις.
«Δεν πιστεύω στο facebook για τα νέα παιδιά.. ειδικά για τις κόρες μου γιατί βρίσκονται στη δημόσια σφαίρα. Υπάρχουν πράγματα που δεν έχουν ανάγκη να βλέπουν και πράγματα στα οποία δεν μπορούν να συμμετέχουν» είχε πει.
Ο Λευκός Οίκος ανησυχεί ότι η selfie της Μάλια θα γίνει πόλος κριτικής από τους Ρεπουμπλικανούς, οι οποίοι ούτως ή άλλως επικρίνουν τις δύο έφηβες κόρες του Ομπάμα. Κυρίως όμως γιατί ένα από τα μέλη του γκρουπ που εμφανίζεται στο μπλουζάκι της Μάλια, ο Joey Bad$ είχε κατηγορηθεί ότι είχε χτυπήσει έναν αστυνομικό 20 ετών κατά τη διάρκεια μια συναυλίας.
Συνήθως είναι σεμνή η Μάλια:

1 σχόλιο

  1. Σταδιακή εξόντωση των αντιπάλων του από το επιτελείο του Σαμαρά.

    Φωνάζει σήμερα ο κ. Βενιζέλος για το ηθικό ατόπημα του κ. Σαμαρά με τη Γκερέκου. Τώρα κατάλαβε το ήθος του ανδρός ;

    Τι έκανε ο κ. Σαμαράς το 1993 σε βάρος της ΝΔ ;

    Τι έκανε ο κ. Σαμαράς, σε βάρος της Χ.Α , σύμφωνα με τον κ. Μπαλτάκο ; Που ακούστηκε να υπάρχουν πολιτικοί κρατούμενοι φυλακισμένοι για ανυπόστατες κατηγορίες, σύμφωνα με τον κ. Τζήμερο ;

    Εδώ και 1,5 χρόνο δεν κατάλαβε ο κ. Βενιζέλος τη προσπάθειά τους να διαλύσει τους ΑΝΕΛ ; Που πήγαν οι "ανεξάρτητοι" βουλευτές των ΑΝΕΛ, χωρίς ανταλλάγματα ;

    Τι έγινε με τον κ. Οικονόμου και το αντιμνημονιακό του μένος ;

    Ο κ. Σαμαράς είναι προφανές ότι προσπαθεί να κρατηθεί στην εξουσία με διάφορες μεθόδους. Χτύπησε αλύπητα και πισώπλατα Χρυσή Αυγή και ΑΝΕΛ, και τώρα χτυπά πισώπλατα ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι, για να κερδίσει ψήφους και να ελέγχει το κόμμα. Υπογείως τρώει τα στελέχη και τους υποψηφίους που ανήκουν στη καραμανλική και μπακογιαννική πτέρυγα.

    Είναι ο ορισμός του καρεκλοκένταυρου και του ιδιοτελή. Θα κάνει τα πάντα για να κρατηθεί στην εξουσία, διαλύοντας ακόμα και τη χώρα με τη πόλωση, την τρομοκράτηση των πολιτών, πάση θυσία. Δεν τον ενδιαφέρει ούτε η δημοκρατική τάξη,ούτε η ηθική.

    Σήμερα ( με τις μεταγραφές Γκερέκου, Β.ΟιΚΟΝΟΜΟΥ και τις προηγούμενες Ιατρίδη, Γιοβανόπουλου ) δικαιώνονται οι κ. Χαϊκάλης και Ξουρίδου ( Β' Θεσσαλονίκης ). Ναι, οι άνθρωποι αυτοί θα έκαναν τα πάντα για την εξουσία και την κουτάλα.

    Ο κ. Σαμαράς τρώει ακόμα και τους "συμμάχους" του ! Δεν έχει ιερό και όσιο. Τώρα είναι ανάγκη να καταψηφιστεί στις κάλπες, κυρίως με ψήφο σε Σύριζα, ΑΝΕΛ, Χ.Α και σε όποιο άλλο κόμμα ( εκτός από εκείνα του Βενιζέλου και του Γ. Παπανδρέου ). Τσάκισε τους Έλληνες με τον ΕΝΦΙΑ, τώρα θέλει να διαλύσει τα ήθη, τον πολιτισμό, τη δημοκρατία, την οικονομία της χώρας, για να επιπλεύσει. Θα του το επιτρέψουμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση