GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Μελέτη διαψεύδει...

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη και διέψευσε τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Βύρωνα Βασιλειάδη....

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη και διέψευσε τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Βύρωνα Βασιλειάδη.
Η παρουσιάστρια, που ο φακός την έχει εντοπίσει το τελευταίο διάστημα αρκετές φορές με τον νεαρό επιχειρηματία, δήλωσε πως είναι μόνο φίλοι.
«∆εν υπάρχει καμία σχέση, εκτός από φιλική, με εμένα και τον Βύρωνα. Θα το θεωρούσα τραγικό εκ μέρους μου να έχω σχέση με έναν άνθρωπο και να τον «αδειάζω» δημόσια. Όπως θα θεωρούσα άνανδρο από κάποιον με τον οποίο είσαστε ζευγάρι να δέχεται αυτό το «δημόσιο άδειασμα». ∆εν μπορώ να καταλάβω γιατί κάνει τόσο εντύπωση ότι μπορεί να έχω άντρες φίλους. Μάλιστα, με τον συγκεκριμένο μιλούσα χθες και του έλεγα τα προσωπικά μου», εξήγησε η παρουσιάστρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση