GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΥΤΟΣ είναι ο βουλευτής που τα παράτησε και έγινε… βοσκός! [photo]

Άφησε τα βουλευτικά έδρανα και γύρισε στη γενέτειρά του την Ηλεία για να γίνει κτηνοτρόφος... Ο λόγος για τον πρώην βουλευτή τ...



Άφησε τα βουλευτικά έδρανα και γύρισε στη γενέτειρά του την Ηλεία για να γίνει κτηνοτρόφος...
Ο λόγος για τον πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Παναγιώτη Αδρακτά που δημιούργησε μια σύγχρονη κτηνοτροφική μονάδα-φάρμα, τη «Φολόη».
Οι φιλοδοξίες του πρώην βουλευτή και των συνεργατών του είναι μεγάλες καθώς στοχεύουν, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημά, πέρα από το γάλα που θα παράγεται από τα περίπου 1.000 πρόβατα που θα διατηρούν στη φάρμα, να φτιάχνουν το δικό τους βιολογικό γιαούρτι καθώς και άλλα πιστοποιημένα γαλακτοκομικά προϊόντα.
Η «Φολόη» ξεκίνησε εδώ και περίπου 20 μήνες και αποτελεί την υλοποίηση του ονείρου του κυρίου Αδρακτά που είναι χειρουργός, ν’ ασχοληθεί με τον πρωτογενή τομέα, στον οποίο διαβλέπει σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης.
«Αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ στον πρωτογενή τομέα παραγωγής, δημιουργώντας μια σύγχρονη μονάδα εκτροφής προβάτων, έναν στάβλο δηλαδή. Η μελέτη που έχουμε κάνει είναι για περίπου 1.000 πρόβατα.
Η παραγωγή θα είναι καθετοποιημένη, δηλαδή, δίπλα ακριβώς θα δημιουργηθεί τυροκομείο, όπου και θα γίνεται η επεξεργασία του δικού μας γάλακτος.
Θα κάνουμε, επίσης οι ίδιοι την παραγωγή των τροφών μας, οι οποίες θα είναι βιολογικές, διότι και η παραγωγή των προϊόντων μας θέλουμε να πιστοποιηθεί ως τέτοια.

Τα πρόβατα θα είναι επίσης πιστοποιημένα ως ελληνικά, διότι τα τελευταία χρόνια οι φυλές έχουν μπασταρδέψει, με αποτέλεσμα να είναι υπαρκτός ο κίνδυνος κάποια στιγμή να χάσουμε και την αποκλειστικότητα της ονομασίας «φέτα», δηλώνει ο ίδιος στην εφημερίδα «Ενημέρωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση