GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενημέρωση του Shutter για το πρόβλημα με το Dropbox

Το Shutter, είναι ένα screenshot πρόγραμμα με αρκετά χαρακτηριστικά και λειτουργίες, που επιτρέπει στους χρήστες να συλλάβουν σχεδόν...


Το Shutter, είναι ένα screenshot πρόγραμμα με αρκετά χαρακτηριστικά και λειτουργίες, που επιτρέπει στους χρήστες να συλλάβουν σχεδόν τα πάντα στην οθόνη του υπολογιστή τους, χωρίς να χάσουν τον έλεγχο. Το πρόγραμμα έχει αναβαθμιστεί και έχουν γίνει κάποιες μικρές αλλαγές.
Οι developers του software, δεν έχουν κυκλοφορήσει πάρα πολλές ενημερώσεις και κάνουν αλλαγές, μόνο όταν είναι πραγματικά σημαντικό. Σε αυτή την τελευταία έκδοση ενημέρωσης, καθόρισαν κάποια μικρά ζητήματα, που είναι πιθανό ότι οι περισσότεροι χρήστες δεν θα παρατηρήσουν καν ότι πρόκειται για μια νέα έκδοση.
«Μπορείτε να πάρετε ένα screenshot από μια συγκεκριμένη περιοχή, από ένα παράθυρο, από ολόκληρη την οθόνη σας, ή ακόμη και από μια ιστοσελίδα, να εφαρμόσετε διάφορα φίλτρα, να τονίσετε τα σημεία που σας ενδιαφέρουν και στη συνέχεια να φορτώσετε την εικόνα σε όποιο site θέλετε. Όλα αυτά μέσα από ένα μόνο παράθυρο» αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα.
Το πιο σημαντικό είναι ότι έχει διορθωθεί το πρόβλημα με το Dropbox και έτσι οι χρήστες μπορούν να στέλνουν κατευθείαν τα αρχεία τους εκεί.
Πηγή: SecNews

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση