GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tα Windows 10 θα λειτουργούν σε Η/Υ με Vista

Με την κυκλοφορία από τη Microsoft του Windows 10 Technical Preview έγιναν γνωστές και οι απαιτήσεις του συστήματος. Όπως είχε αφήσε...


Με την κυκλοφορία από τη Microsoft του Windows 10 Technical Preview έγιναν γνωστές και οι απαιτήσεις του συστήματος. Όπως είχε αφήσει να εννοηθεί η εταιρεία, οι απαιτήσεις του συστήματος δεν θα άλλαζαν και πολύ σε σχέση με αυτά που απαιτούνταν για τα Windows Vista.
Έτσι, αμφότεροι νέοι και παλιοί υπολογιστές θα μπορούν να τρέξουν το νέο λειτουργικό σύστημα.
Αυτό ήρθε να επιβεβαιωθεί μέσα από ένα σύντομο τιτίβισμα του επικεφαλής του Windows Insider, Gabriel Aul, στο οποίο ανέφερε ότι, η Microsoft κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσει τις απαιτήσεις του συστήματος αμετάβλητες κατά την ανάπτυξη της νέας έκδοσης των Windows προκειμένου να παραμείνουν σχεδόν ίδιες με τα Windows Vista.
Παρακάτω αναφέρονται οι απαιτήσεις του συστήματος των Windows 10 Technical Preview, οι οποίες είναι πολύ πιθανό να μην αλλάξουν στην τελική έκδοση του λειτουργικού συστήματος:
Επεξεργαστής: 1 gigahertz (GHz) ή ταχύτερος
RAM: 1 gigabyte (GB) (32-bit) ή 2 GB (64-bit)
Ελεύθερος χώρος στο σκληρό δίσκο: 16 GB
Κάρτα γραφικών: Microsoft DirectX 9 συσκευή γραφικών με WDDM οδηγό
Ένα λογαριασμό Microsoft και πρόσβαση στο Internet.
Και αν αναρωτιέστε, παρακάτω αναφέρονται και οι απαιτήσεις του συστήματος των Windows Vista, οι οποίες είναι σχεδόν παρόμοιες με εκείνες των Windows 10:
Επεξεργαστής: 1-gigahertz (GHz) 32-bit (x86) ή 64-bit (x64)
RAM: 1 GB μνήμη συστήματος
128 MB μνήμη γραφικών (ελάχιστη)
40-GB σκληρό δίσκο, που να έχει 15 GB ελεύθερου χώρου στο σκληρό δίσκο (τα 15 GB ελεύθερου χώρου παρέχονται για την προσωρινή αποθήκευση αρχείων κατά την εγκατάσταση ή την αναβάθμιση).
Ένας από τους λόγους που η Microsoft αποφάσισε να διατηρήσει αμετάβλητες τις απαιτήσεις του συστήματος, είναι η προσπάθεια της στο να μετακινήσει τους χρήστες από τις παλιές εκδόσεις των Windows στις νέες προσφέροντας έτσι, ένα νέο λειτουργικό σύστημα που θα τρέχει στο παλιό υλικό.
Από την άλλη, οι χρήστες των Windows XP θα πρέπει αναγκαστικά να αναβαθμίσουν τουλάχιστον το υλικό τους προκειμένου να τρέξουν τα Windows 10.
Πηγή: SecNews

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση