GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ποροσένκο είσαι προδότης» του φώναξαν οι αγανακτισμένοι της Ουκρανίας [video]

Των Πορφύρη Δ. Σταφυλά Π. H επίσκεψη του Ποροσένκο στην ουκρανική πόλη Lviv αμαυρώθηκε από  φραστικές επιθέσεις και κριτική π...



Των Πορφύρη Δ. Σταφυλά Π.

H επίσκεψη του Ποροσένκο στην ουκρανική πόλη Lviv αμαυρώθηκε από  φραστικές επιθέσεις και κριτική που άσκησαν εναντίον του οι κάτοικοι.Σύμφωνα με τα ουκρανικά μίντια σε μια συζήτηση ο Ποροσένκο επιτέθηκε στους αυτοκινιτιστές.Αυτοί του καταμαρτυρούν ότι επί θητείας του οι έμμεσοι φόροι επί των καυσίμων αυξάνονται πολύ πιο γρήγορα απ΄ότι την εποχή του Γιαννούκοβιτς. Ο Ποροσένκο απολογήθηκε ότι χωρίς την άυξηση των φόρων δεν θα ήταν σε θέση να οδηγήσει την ειδική επιχείρηση στο Ντονμπάς.
«Για να διατηρήσουμε ένα στρατό πρέπει να πληρώνετε φόρους. Σας συμβουλεύω πηγαίνετε να ενταχθείτε στη δύναμη του ATO. Ο γιος μου πολέμησε 2 μήνες μέχρι να πάτε εσείς. »Αλλά η απάντησή του δεν ικανοποίησε τους παρισταμένους. Ένας μάλιστα απ΄αυτούς αρνήθηκε να του δώσει το χέρι ενώ τον είπε και προδότη. « Δεν θα σου δώσω το χέρι γιατί είσαι ένας προδότης» κραύγασε.
Η πόλη αυτή είναι η μεγαλύτερη της δυτικής Ουκρανίας στα σύνορα με Πολωνία και πρωτεύουσα της Γαλικίας.Θεωρείται προπύργιο των φιλοδυτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση