GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Δείτε πως τα βιντεοπαιχνίδια μπορεί να σκοτώσουν [video]

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο του... InVitroMagazine σε συνεργασία με το Νews247 για τις συνέπειες του υπερβολικού gaming! Η ...




Δείτε το σοκαριστικό βίντεο του... InVitroMagazine σε συνεργασία με το Νews247 για τις συνέπειες του υπερβολικού gaming!

Η απάντηση είναι μια: Όποιος παίζει βιντεοπαιχνίδια δεν κινδυνεύει να πεθάνει. Κινδυνεύει ίσως να υπερφορτωθούν από τα χρώματα και τα φώτα της οθόνης οι νευρώνες του εγκεφάλου και να πάθει επιληψία. Όμως υπάρχουν και άνθρωποι (κυρίως έφηβοι και νέοι) που όχι απλά παίζουν βιντεοπαιχνίδια. Λιώνουν ολόκληρα 24ωρα μπροστά σε μια οθόνη. Σηκώνονται μόνο για να πάνε στην τουαλέτα. Όχι για να φάνε, ούτε για να κοιμηθούν.

Σε αυτή την περίπτωση αρχίζει ο κίνδυνος. Όταν το κορμί μένει σε μια στάση επί ώρες δίχως να κινείται, τότε το αίμα μπορεί να δημιουργήσει θρόμβους με ότι αυτό συνεπάγεται (έμφραγμα)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση