GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Xριστίνα Κολέτσα: Ποιος βαθύπλουτος κληρονόμος κάνει τα πάντα για να την κατακτήσει; [photos]

H οικογένειά του είναι μέσα στις 100 πλουσιότερες του κόσμου, με περιουσία πάνω από 7 δισεκατομμύρια δολάρια... Εδώ και καιρό...



H οικογένειά του είναι μέσα στις 100 πλουσιότερες του κόσμου, με περιουσία πάνω από 7 δισεκατομμύρια δολάρια...

Εδώ και καιρό ακούμε πως στο πλευρό του περιζήτητου εργένη βρίσκεται μία καστανόξανθη αιθέρια παρουσία και πως περνούν πολλές ώρες μαζί. Εκείνος έχει μεγάλη προϊστορία στο ασθενές φύλο, καθώς οπ κύκλος του, η οικονομική του επιφάνεια, αλλά και η εμφάνιση και η προσωπικότητά του τον τοποθετούν πολύ ψηλά στη λίστα με τους hot εργένηδες.
Στο περιοδικό Ciao λοιπόν διαβάζουμε πως δεν είναι άλλος από τον Πάρι Κασιδόκωστα, γιο της Μαριάννα Λάτση και του ΓρηγόρηςΚασιδόκωστα.
Όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν πριν από δύο μήνες και η γνωριμία έγινε μέσω κοινών γνωστών.

Το ζευγάρι μάλιστα πήγε και ταξίδι στην Ελβετία και πιο συγκεκριμένα στο Γκστααντ, όπου ο ελκυστικός κληρονόμος διοργάνωσε ένα λαμπερό πρωτοχρονιάτικο πάρτι.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Κασιδόκωστας είναι πολύ γοητευμένος από την σέξι τραγουδίστρια και προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποκτήσει μία θέση στην καρδιά της, ενώ η δεύτερη είναι πολύ προσεκτική στις σχέσεις της πλέον.

Ο Πάρις και οι γυναίκες
Η πρώτη σχέση του Πάρι Κασιδόκωστα που γίνεται ευρέως γνωστή είναι εκείνη με την Ζέτα Βομβογιάννη Γκραφ, την Ελληνίδα που εκτοξεύτηκε στο διεθνές τζετ σετ χάρη στον γάμο της με τον κληρονόμο της αυτοκρατορίας διαμαντιών Graff, και παρέμεινε εκεί αποσπώντας μετά το διαζύγιό της με δικαστική απόφαση τον Νοέμβριο του 2013 από τον πρώην σύζυγό της το αστρονομικό των δέκα εκατομμυρίων λιρών.

Η σχέση αυτή θα κρατήσει περίπου δύο χρόνια, από το 2002 έως το 2004, για να την διαδεχθεί μία ακόμη πιο famous. Αυτή με την Πάρις Χίλτον. Είναι η εποχή όπου το χρυσός κληρονόμος απασχολεί τα media ολόκληρης της υφηλίου και “φιλοξενείται” ακόμη και από την «βίβλο» του αμερικανικού lifestyle, «Vanity Fair».

Στην Καλιφόρνια τον αποκαλούν ο Πάρις της Paris, τα επίθετα και των δυο τους βρίσκονται στην λίστα Forbes με τους πιο πλούσιους ανθρώπους του πλανήτη ενώ αν ανατρέξουμε στο μακρινό 2005 και πιστέψουμε το αμερικάνικο περιοδικό People, οι δύο διάσημοι απόγονοι είχαν ανταλλάξει δαχτυλίδια αρραβώνων και περνούσαν τον χρόνο τους τρώγοντας hot dog και παίζοντας στο τραμπολίνο της βίλας των 10σχεδόν εκατομμυρίων στο Μπέβερλι Χιλς.

Η σχέση αυτή θα λήξει το 2006 για να την διαδεχτούν τρεις ακόμη επώνυμες κυρίες: η Τάρα Ρέιντ, Αμερικανίδα μοντέλο και ηθοποιός, η Χάνα Κορνέτ, ηθοποιός και μοντέλο, και η Νίκι Ριντ, ηθοποιός και τραγουδίστρια.

Θα ακολουθήσει μία παθιασμένη σχέση με την χορεύτρια Μαρτίνα Ίβανσον η οποία θα λήξει άδοξα το 2012, αλλά και μία ακόμα με την επίσης χορεύτρια και γυμνάστρια Μαρία Δελόγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση