ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

161 αναπάντητες ερωτήσεις για θέματα του Υπουργείου Παιδείας

Share it:
161 αναπάντητες ερωτήσεις για θέματα του Υπουργείου Παιδείας

161 ερωτήσεις έμειναν χωρίς απάντηση  από την προηγούμενη ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας όπως προκύπτει από στοιχεία της Βουλής των Ελλήνων. Οι ερωτήσεις αυτές κατατέθηκαν το διάστημα Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου και στο γεγονός ότι δεν δόθηκαν απαντήσεις συντέλεσε σε μεγάλο βαθμό και η προκήρυξη των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.

Από την 1/11 έως και τις 31/12 του 2014 κατατέθηκαν συνολικά 353 ερωτήσεις και με βάση τις απαντήσεις διαπιστώνουμε ότι το 55% των ερωτήσεων έμειναν αναπάντητες. Από αυτές 35 είναι ερωτήσεις που κατέθεσαν Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και 47 Βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Η τελευταία χρονικά ερώτηση στην οποία δόθηκε απάντηση κατατέθηκε στις 23 Δεκεμβρίου και η απάντηση δόθηκε στις 30 Δεκεμβρίου από τον πρώην υφυπουργό Παιδείας κ. Γεωργαντά. Η ερώτηση αφορούσε  τις απλήρωτες καθαρίστριες των σχολικών μονάδων του Δήμου Δίου / Ολύμπου στην ΠΕ Κατερίνης και καταθέτοντες ήταν οι Βουλευτές του ΚΚΕ κα Γερασιμίδου και κ. Κωνσταντινίδης Θεοδόσιος.

Καλόγηρος Βασίλειος

Share it:

Εκπαίδευση

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση