GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένας φίλαθλος του Ολυμπιακού θυμάται την αποφράδα ημέρα του 1981

Είκοσι νέα παιδιά, όλα παληκάρια, όλοι οπαδοί του Ολυμπιακού, βρίσκονται τώρα στα ουράνια. Κι από εκεί "βλέπουν" την αγαπημέν...

Ένας φίλαθλος του Ολυμπιακού θυμάται την αποφράδα ημέρα του 1981
Είκοσι νέα παιδιά, όλα παληκάρια, όλοι οπαδοί του Ολυμπιακού, βρίσκονται τώρα στα ουράνια. Κι από εκεί "βλέπουν" την αγαπημένη τους ομάδα.
 
6-7-8. τρεις αριθμοί κατάρα για τον Θρύλο! 6 γκολ, θύρα 7, 8 Φλεβάρη. Σε δέκα μέρες χιονίζει και το στρώνει για πρώτη φορά στην Πλατεία Συντάγματος. Σε 16 μέρες γίνεται ο μεγαλύτερος σεισμός στην Αθήνα. Τον Αύγουστο καίγεται όλη η Αττική από τη μεγαλύτερη πυρκαγιά που έγινε ποτέ στην Ελλάδα.
 
Κείνη τη χρονιά ο Ολυμπιακός με πέντε βαθμούς διαφορά από την ΑΕΚ παίρνει το πρωτάθλημα. Τρίτος ο Άρης, τέταρτος ο ΠΑΟΚ, πέμπτος ο Παναθηναϊκός.
 
"Θρύλε, Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου..." είναι μια σελίδα από το βιβλίο του γιατρού Θανάση Χατζή, που μεταδίδει όλο τον συναισθηματικό κόσμο ενός οπαδού, αγνού και αμόλυντου. Είναι το κεφάλαιο που αναφέρεται σε μια μεγάλη νίκη, αλλά και τη μέρα αποφράδα του Ολυμπιακού.
 
Διαβάστε όλο το θέμα στο sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση