GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Σκευωρία" λέει ο 38χρονος επιχειρηματίας που συνελήφθη για δωροδοκία και ζητά να μην αναγράφεται το όνομά του!

Με εξώδικο που έφτασε ηλεκτρονικά πριν από λίγη ώρα στο press-gr, o 38χρονος επιχειρηματίας που συνελήφθη στην Κέρκυρα για δωροδοκία ζητά...

Με εξώδικο που έφτασε ηλεκτρονικά πριν από λίγη ώρα στο press-gr, o 38χρονος επιχειρηματίας που συνελήφθη στην Κέρκυρα για δωροδοκία ζητά (μέσω της πληρεξούσιας δικηγόρου του) να μην αναφέρεται το όνομά του στη σχετική ειδησεογραφία διότι αυτό συνιστά "σκόπιμη και ακραία δυσφήμισή" του.
Από το περιεχόμενο του εξωδίκου, προκύπτει επιβεβαίωση της σύλληψής του την οποία ο ίδιος αποδίδει σε "σκευωρία" ενώ για να μη δημοσιεύεται το όνομά του επικαλείται το νόμο Ν. 2472/1997 περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Όπως αναφέρεται στο εξώδικο "χαλκεύθηκε εναντίον μου μια αστήριχτη και βρώμικη κατηγορία που υποκινήθηκε από τους ανταγωνιστές μου και σκηνοθετήκηκε από τους υποστηρικτές τους. Η δικαιοσύνη έδωσε την πρώτη απάντηση στην σκευωρία αυτή, αφού έκρινε ότι πρέπει να αφεθώ ελεύθερος αμέσως μετά την απολογία μου". Και προσθέτει ότι "η Εισαγγελική αρχή δεν επέτρεψε την δημοσιοποίηση του ονόματός μου".

Θυμίζουμε ότι όπως έγραψαν και τα τοπικά ιστολόγια:
Συνελήφθη την Πέμπτη το απόγευμα στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς, 38χρονος επιχειρηματίας, σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία - κακουργηματικού χαρακτήρα - για το αδίκημα της δωροδοκίας υπαλλήλου. - Επεδίωκε από Πρόεδρο του Οργανισμού να επαναπροκηρύξει διαγωνισμό, με ευνοϊκούς όρους για την εταιρεία του.
Είχε προηγηθεί καταγγελία Προέδρου του ΟΛΚΕ Σπύρου Ανδριώτη, σύμφωνα με την οποία ο συλληφθείς επιχειρηματίας επιδίωκε την ευνοϊκή συμμετοχή της εταιρείας του, σε διαγωνισμό διαχείρισης στερεών αποβλήτων, που βρίσκεται σε εξέλιξη. Πιο αναλυτικά επεδίωκε από τον Πρόεδρο του Οργανισμού να ακυρώσει το διαγωνισμό και να τον επαναπροκηρύξει, τροποποιώντας τους σχετικούς όρους και τις προϋποθέσεις.
Ακολούθησαν διαδοχικές τηλεφωνικές επαφές και σε προκαθορισμένη συνάντηση, την Πέμπτη το απόγευμα σε κατάστημα στην Κέρκυρα, ο 38χρονος επιχειρηματίας κατελήφθη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, να παραδίδει στον Πρόεδρο του Οργανισμού φάκελο με το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ, ως προκαταβολή συνολικού ποσού 15.000 ευρώ.
Τα χρήματα κατασχέθηκαν, ενώ ο 38χρονος οδηγήθηκε την Παρασκευή στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας.

ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση