GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βενιζέλος: Η κυβέρνηση ετοιμάζει Μνημόνιο 3

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος, με αφορμή το χθεσινό Eurogroup, τονίζοντας ότι η «’δήθεν σκληρ...

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος, με αφορμή το χθεσινό Eurogroup, τονίζοντας ότι η «’δήθεν σκληρή’ διαπραγμάτευση μας πάει χιλιόμετρα πίσω».
«Η ανακούφιση επειδή δεν καταστράφηκε η χώρα βγαίνοντας από το ευρώ δεν μπορεί να κρύψει την αλήθεια. Η κυβέρνηση αντί να ακολουθήσει την γραμμή μας, να βγει από το Μνημόνιο, να πάει στην πολιτική πιστωτική γραμμή, παραμένει στο Μνημόνιο και ετοιμάζει το Μνημόνιο 3», σχολίασε ο κ. Βενιζέλος εισερχόμενος στο Συνέδριο με θέμα «Ελληνική Πολιτεία και Ευρωπαϊκή Συμπολιτεία».
«Κανένας προπαγανδιστικός μηχανισμός, κανένα σόφισμα και καμία πιρουέτα δεν μπορεί να κρύψει το απλό γεγονός ότι έλεγαν ψέματα στους πολίτες και πουλούσαν ψευδαισθήσεις στον εαυτό τους και τα στελέχη τους», πρόσθεσε.

1 σχόλιο

  1. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ φόρτωσαν την Ελλάδα με 700 δισ. ευρώ χρέος και τολμάνε να ζητάνε τα ρέστα από τον Τσίπρα. Ντροπή σας ξεφτίλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση