ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Στην Ολομέλεια του ΣτΕ συζητήθηκαν οι μετεγγραφές φοιτητών

Share it:
Στην Ολομέλεια του ΣτΕ συζητήθηκαν οι μετεγγραφές φοιτητών
Τα νομικά τους επιχειρήματα "διασταύρωσαν" ενώπιον της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας πανεπιστημιακοί και Δημόσιο, με αφορμή τις μετεγγραφές των φοιτητών.

Σήμερα συζητήθηκε η αίτηση ακύρωσης των πανεπιστημιακών, στη σκιά των πρόσφατων αποφάσεων της επιτροπής Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας που έχει "παγώσει" προσωρινά τις μεταγραφές στην Αρχιτεκτονική Σχολή του ΕΜΠ και του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΑΠΘ.

Η αναστολή στα δυο ΑΕΙ ισχύει μέχρι τον επόμενο μήνα, καθώς έχει κριθεί ότι η αύξηση των εγγραφών που θα γίνει λόγω των μεταγραφών είναι "ικανή να προκαλέσει δυσλειτουργία" στα δύο πανεπιστήμια.

Η Ολομέλεια του ΣτΕ επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφασή της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της συζήτησης έξω από το ΣτΕ είχε συγκεντρωθεί μικρός αριθμός πολυτέκνων και τριτέκνων, που αγωνιούν για την απόφαση του δικαστηρίου.
Share it:

Κοινωνία

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση