GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Παρίσι καταδικάζει την επίθεση στην Κοπεγχάγη

Ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας Λοράν Φαμπιούς καταδίκασε "με την μεγαλύτερη αποφασιστικότητα την τρομοκρατική επίθεση κατά ...


Το Παρίσι καταδικάζει την επίθεση στην Κοπεγχάγη

Ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας Λοράν Φαμπιούς καταδίκασε "με την μεγαλύτερη αποφασιστικότητα την τρομοκρατική επίθεση κατά δημόσιας εκδήλωσης στην Κοπεγχάγη, στην οποία συμμετείχε ο πρεσβευτής της Γαλλίας στη Δανία".
"Η Γαλλία βρίσκεται στο πλευρό της κυβέρνησης και του λαού της Δανίας στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας", αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Λοράν Φαμπιούς.
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ "εξέφρασε την πρωθυπουργό της Δανίας Χέλε Τόρνινγκ-Σμιτ την αλληλεγγύη της Γαλλίας στη δοκιμασία αυτή", σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε από τη γαλλική προεδρία, με την οποία γνωστοποιείται ότι ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Μπερνάρ Καζνέβ θα μεταβεί το συντομότερο δυνατόν στην Κοπεγχάγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση