GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εγκαταλείπει το σατιρικό δελτίο ο διάσημος κωμικός Τζον Στιούαρτ

Ο διάσημος κωμικός παρουσιαστής του σατιρικού δελτίου "The Daily Show" Τζον Στιούαρτ θα εγκαταλείψει το σόου αργότερα αυτό το...

Εγκαταλείπει το σατιρικό δελτίο ο διάσημος κωμικός Τζον Στιούαρτ

Ο διάσημος κωμικός παρουσιαστής του σατιρικού δελτίου "The Daily Show" Τζον Στιούαρτ θα εγκαταλείψει το σόου αργότερα αυτό το έτος, ανακοίνωσε η Viacom Inc η ιδιοκτήτρια εταιρεία του τηλεοπτικού δικτύου που παράγει το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

«Για περισσότερες από δύο δεκαετίες, είχαμε το απίστευτο προνόμιο να συνεργαζόμαστε με τον Τζον Στιούαρτ» αναφέρει η ανακοίνωση του δικτύου.

«Μέσα από τη μοναδική φωνή και το όραμά του στο The Daily Show έχει καταστεί μοναδικός για τα εκατομμύρια των οπαδών του και δημιούργησε μια απαράμιλλη πλατφόρμα για πολιτική κωμωδία που θα ζήσει για τα επόμενα χρόνια».

Η ακριβής ημερομηνία της αποχώρησης του κωμικού με τα μπλε μάτια και το περίφημο χαμόγελο δεν δόθηκε, καθώς όπως αναφέρεται θα ηγηθεί του σόου μέχρι «αργότερα φέτος».

Δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος της αποχώρησης του 52χρονου Στιούαρτ ούτε αν θα μετακομίσει σε κάποιο άλλον τηλεοπτικό σταθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση