GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντε Γκίνδος: Καλό το ελληνικό αίτημα, αλλά μπορεί και καλύτερα

Το ελληνικό αίτημα για παράταση της δανειακής σύμβασης είναι “ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά μπορεί να τελειοποιηθεί”, τόνισε ...

Ντε Γκίνδος: Καλό το ελληνικό αίτημα, αλλά μπορεί και καλύτερα

Το ελληνικό αίτημα για παράταση της δανειακής σύμβασης είναι “ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά μπορεί να τελειοποιηθεί”, τόνισε ο Ισπανός υπουργός Οικονομικών, Λουίς ντε Γκίνδος, προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup στις Βρυξέλλες.

Όπως σημείωσε, η ακεραιότητα της Ευρωζώνης και η μη αναστρεψιμότητα του ευρώ είναι θεμελιώδεις αξίες, επί των οποίων όλοι συμφωνούν, και σημείωσε πως ο χρόνος τελειώνει και η Ευρωζώνη πρέπει να κερδίσει χρόνο, αλλά εντός του πλαισίου των κανόνων της.

Πάντως, ο ντε Γκίνδος υποστήριξε πωςδεν είναι απαραίτητη μία συμφωνία με την Ελλάδα πριν από τη Δευτέρα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δε θα έρθει και το... τέλος του κόσμου αν δεν υπάρξει σήμερα συμφωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση