GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουρουμπλής: Να πληρώνουν πρώτα οι ασφαλιστικές για νοσηλεία σε ιδιωτικές κλινικές

Την πρόθεση του υπουργείου Υγείας να αλλάξει το καθεστώς αποζημίωσης σε περίπτωση νοσηλείας σε ιδιωτικές κλινικές αποκάλυψε ο υπ...

Την πρόθεση του υπουργείου Υγείας να αλλάξει το καθεστώς αποζημίωσης σε περίπτωση νοσηλείας σε ιδιωτικές κλινικές αποκάλυψε ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής στο περιθώριο των εγκαινίων του τμήματος «Υπογονιμότητας και Ανθρώπινης Αναπαραγωγής – Εξωσωματικής Γονιμοποίησης» στο νοσοκομείο Έλενα Βενιζέλου.

Μιλώντας στο nextdeal.gr ο κ. Κουρουμπλής αναρωτήθηκε γιατί να μην πληρώνει πρώτα η ιδιωτική ασφάλιση και μετά το δημόσιο για την περίπτωση νοσηλείας σε ιδιωτική κλινική όταν ένας πολίτης έχει και δημόσια και ιδιωτική ασφάλιση.

Παρέθεσε, μάλιστα, το παράδειγμα της Ιταλίας, χώρας στην οποία εφαρμόζεται το συγκεκριμένο σύστημα εξηγώντας ότι η αλλαγή αυτή δεν αφορά τις κλινικές αλλά τις ασφαλιστικές εταιρείς.

«Βολεύτηκαν οι ασφαλιστικές εταιρείες και προσάρμοσαν τα τιμολόγια τους με βάση να πληρώνει πρώτα το κράτος» κατέληξε ο κ. Κουρουμπλής.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση