GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Όχι» Τσίπρα σε σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών

«Δεν θα υπάρξει τέτοια πρωτοβουλία να καλέσουμε τους πολιτικούς αρχηγούς» απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης όταν ρω...

«Δεν θα υπάρξει τέτοια πρωτοβουλία να καλέσουμε τους πολιτικούς αρχηγούς» απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους στην πρωινή εκπομπή του Mega αν η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο σύγκλησης του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών για να συζητηθούν οι εξελίξεις στο Eurogroup.
Στελέχη του πρωθυπουργικού επιτελείου απαντούν με τον ίδιο τρόπο αρνητικά και εξηγούν ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν προτίθεται να συγκαλέσει σύσκεψη του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών.
Οι ίδιοι συνεργάτες του κ. Τσίπρα επισημαίνουν ότι ο πρωθυπουργός είναι διαθέσιμος να ενημερώσει κατ' ιδίαν όποιον πολιτικό αρχηγό ζητήσει ενημέρωση επισήμως.
Το αίτημα για σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών ετέθη από «το Ποτάμι» ο αρχηγός του οποίου Σταύρος Θεοδωράκης ζήτησε συνάντηση και ενημέρωση από τον κ. Τσίπρα, αίτημα το οποίο ο πρωθυπουργός αναμένεται να κάνει δεκτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση