GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κανονικά τα δρομολόγια των τρένων Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία των τρένων από Αθήνα-Θεσσαλονίκη και αντίστροφα, ενώ την ίδια ώρα αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία κα...

Κανονικά τα δρομολόγια των τρένων Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία των τρένων από Αθήνα-Θεσσαλονίκη και αντίστροφα, ενώ την ίδια ώρα αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία και στο τμήμα της Εγνατίας Οδού.

Συγκεκριμένα, αποκαταστάθηκε η σιδηροδρομική κυκλοφορία στο τμήμα Αθήνα - Θεσσαλονίκη και αντίστροφα, που είχε διακοπεί εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων και των προβλημάτων που είχαν δημιουργηθεί από τη βροχόπτωση στο τμήμα Λιανοκλάδι – Τιθορέα, στον νομό Φθιώτιδας, και την υπερχείλιση του Σπερχειού ποταμού.

Επίσης, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο τμήμα της Εγνατίας Οδού από Α/Κ Καλαμιάς έως Α/Κ Κοίλων τού Νομού Κοζάνης, που είχε διακοπεί για την ασφάλεια των οδηγών, εξαιτίας υπερχείλισης της παρακείμενης λεκάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση