GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητσοτάκης: Εάν τεθεί θέμα ηγεσίας με ρωτάτε ξανά αν ενδιαφέρομαι

Απέφυγε να απαντήσει ευθέως για το θέμα της ηγεσίας και το αν θα τη διεκδικήσει, χωρίς ωστόσο να αποκλείει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ο κο...

Μητσοτάκης: Εάν τεθεί θέμα ηγεσίας με ρωτάτε ξανά αν ενδιαφέρομαι
Απέφυγε να απαντήσει ευθέως για το θέμα της ηγεσίας και το αν θα τη διεκδικήσει, χωρίς ωστόσο να αποκλείει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Στο ερώτημα εάν θα διεκδικήσει το χρήσμα του υποψηφίου απάντησε: "Θα με ξαναρωτήσετε γι' αυτό εάν τεθεί θέμα ηγεσίας. Ο πρώτος που πρέπει να θέσει τέτοιο θέμα είναι ο πρόεδρος του κόμματος. Όλοι θα αναλάβουν τις ευθύνες τους όταν έρθει η ώρα".
Αναφερόμενος στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, για την οποία για μία ακόμη φορά παραδέχτηκε ότι υπέστη βαριά ήττα στις εκλογές τόνισε μεταξύ άλλων: "Η κυβέρνηση, την οποία εγώ υπηρέτησα, παρέδωσε τον τόπο καλύτερα απ' ότι τον παρέλαβε. Θα είναι καταστροφή να μην κλείσει σήμερα η συμφωνία με τους εταίρους", συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση