GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Βαρουφάκης... τρέλανε τη Γερμανία: "Είναι πρότυπο του σεξ"!

Μπορεί οι εκκλήσεις της ελληνικής πλευράς προς το Βερολίνο μέχρι τώρα να πέφτουν σε... τείχος, όμως ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρ...

Ο Βαρουφάκης... τρέλανε τη Γερμανία:

Μπορεί οι εκκλήσεις της ελληνικής πλευράς προς το Βερολίνο μέχρι τώρα να πέφτουν σε... τείχος, όμως ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, κάθε άλλο παρά απαρατήρητος έχει περάσει στη Γερμανία – όχι τόσο για τις οικονομικές του γνώσεις, αλλά για την εμφάνιση και το στυλ του.

Μάλιστα, το γερμανικό δίκτυο ZDF, σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters, έφτασε στο σημείο να σατιρίσει την κεντρική του παρουσιάστρια ειδήσεων, Μαριέτα Σλόμκα, που παρομοίασε on air τον Γιάννη Βαρουφάκη με τον... Μπρους Γουίλις, λέγοντας: “Ο Βαρουφάκης είναι αναμφίβολα ένας πολύ χαρισματικός άνθρωπος. Οπτικά, θα μπορούσε να τον φανταστεί κανείς να πρωταγωνιστεί σε μία ταινία όπως το 'Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει 6' – είναι ένας ενδιαφέρον χαρακτήρας”.

Όμως η Σλόμκα δεν ήταν η μόνη που εντυπωσιάστηκε από την υπουργό Οικονομικών. Στη (συντηρητική, κατά τ' άλλα) εφημερίδα Die Welt εμφανίστηκε ένα άρθρο με τίτλο “Τι καθιστά τον Γιάννη Βαρουφάκη πρότυπο του σεξ”, που αναφερόταν στο “φαλακρό του κεφάλι, το cool στυλ του και τη μεγάλου κυβισμού μηχανή Yamaha του”.

“Αν και τα χρέη της Ελλάδας προκαλούν αρκετό άγχος, ο νέος τους υπουργός Οικονομικών είναι κάθε άλλο παρά βαρετός”, αναφέρεται στο δημοσίευμα.

“Ένα αστέρι γεννιέται”, σημειώνει ακόμα η Die Welt. “Δεν έχει γονατίσει κανέναν από τους δανειστές, όμως ο καθηγητής οικονομικών πετά τα κοστούμια στην Ευρώπη, με μία casual εμφάνιση και ένα cool βλέμμα”.

Το περιοδικό Stern επισημαίνει πως η εμφάνιση του Γιάννη Βαρουφάκη θυμίζει στους Γερμανούς τα αγάλματα Ελλήνων ηρώων.

“Κυκλοφορεί στην Αθήνα με μία μεγάλη μαύρη μοτοσικλέτα, ποτέ δε βάζει το πουκάμισο μέσα στο παντελόνι και εκπέμπει το είδος κλασικής αρρενωπότητας που συνήθως βλέπεις μόνο σε ελληνικά αγάλματα”, σχολιάζει χαρακτηριστικά το Stern. “Δεν είναι ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους οικονομολόγους του κόσμου, αλλά ένας άνδρας του οποίου η καλή εμφάνιση τον διαχωρίζει από όλους τους άλλους με τα γκρίζα κοστούμια”.

Όμως και το γερμανικό περιοδικό μόδας Stylebook δεν άφησε ασχολίαστο το στυλ του υπουργού Οικονομικών, σε άρθρο με τίτλο “Φτωχοί, αλλά σέξι”. “Το cool στυλ του είναι κάτι που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο”, σημειώνεται στο άρθρο, ενώ αντίστοιχη αναφορά υπάρχει και στο περιοδικό Focus, που σημειώνει πως ο Γιάννης Βαρουφάκης “είναι κάποιος που προσέχει κανείς”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση