GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εισαγγελείς: Αφήστε την ασφάλεια για τη φύλαξη δικαστικών

Τη διατήρηση της φύλαξης δικαστών και εισαγγελέων ζητεί με ανακοίνωση της η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος μετά την πρόσφατη εξαγγελία του ...

Εισαγγελείς: Αφήστε την ασφάλεια για τη φύλαξη δικαστικών
Τη διατήρηση της φύλαξης δικαστών και εισαγγελέων ζητεί με ανακοίνωση της η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος μετά την πρόσφατη εξαγγελία του Αναπληρωτή Υπουργού Δημόσιας Τάξης για δρομολόγηση δραστικής μείωσης του αριθμού των αστυνομικών, στους οποίους έχει ανατεθεί η φρούρηση προσώπων– στόχων.
Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση τους "Λόγω της ειδικής φύσης των καθηκόντων (χειρισμός υποθέσεων με μεγάλη βαρύτητα, με εμπλεκόμενα πρόσωπα με επικινδυνότητα κ.λπ.) και της δημόσιας θέσης των δικαστικών λειτουργών, η Πολιτεία επιβάλλεται να λάβει ιδιαίτερη μέριμνα για την προστασία τους, διακρίνοντάς τους από άλλα υπό φρούρηση πρόσωπα-στόχους του δημόσιου βίου που –πιθανώς- έχουν τη δυνατότητα διατήρησης προστασίας και με ίδια μέσα".
Το ΔΣ της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος εκτιμά ότι " η Πολιτεία θα συμμεριστεί ως προφανείς τους λόγους που υπαγορεύουν τη διατήρηση της φύλαξης των δικαστικών λειτουργών ως έχει".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση