ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Συνάντηση Προέδρου ΔΣΑ με τον υπουργό Δικαιοσύνης

Share it:
Συνάντηση Προέδρου ΔΣΑ με τον υπουργό Δικαιοσύνης

Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας και της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, Βασίλης Αλεξανδρής, συναντήθηκε σήμερα στο υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων,  με τον νέο υπουργό Νίκο Παρασκευόπουλο.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης έγινε μια πρώτη ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων για τα σοβαρά  προβλήματα του Δικηγορικού σώματος  και της Δικαιοσύνης στα οποία αναφέρθηκε ο κ. Αλεξανδρής.

Στο πλαίσιο αυτό, ο υπουργός αποδέχθηκε πρόσκληση του Προέδρου του Δ.Σ.Α να επισκεφθεί τον Σύλλογο. Η επίσκεψη του υπουργού Δικαιοσύνης στον Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015, στις 12 το μεσημέρι.

Share it:
Reactions:

Νομικά Θέματα

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση