GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Εχω εκπλαγεί από τις αποικιοκρατικές διαθέσεις των δανειστών»

Μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος, χαρακτή...


Μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος, χαρακτήρισε «κατάπτυστο νομικό κείμενο» το προσχέδιο της κοινής δήλωσης του Eurogroup που δεν βγήκε πότε.
«Ο Τσίπρας θέλει συμβιβασμό, φαίνεται ότι αυτό το κείμενο το απέρριψε και τον συγχαίρω –και του εύχομαι καλό κουράγιο, αλλά έχω εκπλαγεί από τις αποικιοκρατικές, απαράδεκτες προθέσεις, διαθέσεις των δανειστών», ανέφερε ο κ. Μητρόπουλος και πρόσθεσε:
«Δεν ανέμενα ότι μετά από αυτό το δεκαήμερο διαβουλεύσεων, καλής εικόνας του Βαρουφάκη, καλής εικόνας του οικονομικού επιτελείου, ενδοτικής στάσης μέρους των δανειστών, ότι θα άφηναν στο τραπέζι αυτό το κατάπτυστο νομικό κείμενο».
«Θέλουν να δεσμεύσουν τη σημερινή κυβέρνηση και όλες τις επόμενες ότι θα είναι ιδιοκτήτες, συνεχιστές, νομιμοποιητές του καταστροφικού Μνημονίου», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση