GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διεκόπησαν μαθήματα στην Χαλκιδική λόγω χιονόπτωσης

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία τόσο της πρωτοβάθμιας όσο και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, λόγω της συνεχ...

Διεκόπησαν μαθήματα στην Χαλκιδική λόγω χιονόπτωσης

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία τόσο της πρωτοβάθμιας όσο και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, λόγω της συνεχούς χιονόπτωσης και της ολισθηρότητας στους δρόμους.

Ειδικότερα ο δήμαρχος Πολυγύρου αποφάσισε τη διακοπή των μαθημάτων στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Τα μαθήματα διακόπτονται στις 12:35 το μεσημέρι, με δυνατότητα, ωστόσο, προαιρετικής παραμονής των υπόλοιπων μαθητών μέχρι το πέρας του ωραρίου των μαθημάτων. Το ΙΕΚ και το Εσπερινό Γυμνάσιο και Λύκειο του Πολυγύρου δεν θα λειτουργήσουν, σήμερα.

Σημειώνεται πως κλειστά παρέμειναν, από το πρωί, τα σχολεία στους δήμους Φλώρινας, Πρεσπών, Βοΐου και Ελλησπόντου Κοζάνης, αλλά και στην Άρνισσα του δήμου Έδεσσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση