GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΟΑΕΔ κληρώνει τέσσερα σπίτια σε άστεγους στη Ζάκυνθο

Τέσσερα σπίτια που είχε αγοράσει ο ΟΑΕΔ μέσα από ειδικό πρόγραμμα αγοράς διαμερισμάτων και τα οποία για πολλά χρόνια ήταν ακατοίκητα θα...

Ο ΟΑΕΔ κληρώνει τέσσερα σπίτια σε άστεγους στη Ζάκυνθο

Τέσσερα σπίτια που είχε αγοράσει ο ΟΑΕΔ μέσα από ειδικό πρόγραμμα αγοράς διαμερισμάτων και τα οποία για πολλά χρόνια ήταν ακατοίκητα θα κληρώσει ο Οργανισμός σε άστεγους στη Ζάκυνθο.

Τα σπίτια αυτά βρίσκονται στην περιοχή Βανάτου, δύο χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Ζακύνθου. Για το λόγο αυτό ο οργανισμός διενεργεί στη Ζάκυνθο απογραφή των αστέγων δικαιούχων η οποία θα ολοκληρωθεί στις 15 Μαρτίου.

Δικαίωμα υποβολής αιτήσεων έχουν όλοι οι εργατοϋπάλληλοι που συνδέονται με τους εργοδότες τους με σχέση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου, δεν έχουν οι ίδιοι ή τα προστατευόμενα μέλη της οικογένειάς τους ιδιόκτητη κατοικία και δεν έχουν λάβει οι ίδιοι ή τα προστατευόμενα μέλη της οικογένειάς τους άλλη στεγαστική συνδρομή (δάνειο ή κατοικία) από τον καταργηθέντα ΟΕΚ, καθώς επίσης δικαίωμα έχουν και οι συνταξιούχοι των παραπάνω κατηγοριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση