GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η κυβέρνηση δεν στηρίζεται μόνο από συριζίτες αλλά και από λαϊκούς δεξιούς πατριώτες...

Αθανάσιος Γιαννόπουλος Εκτιμώ βαθύτατα και σέβομαι τον αγωνιστή Μανώλη Γλέζο για τη μεγάλη ιστορική και εθνική προσφορά του. Κανείς δεν...

Εκτιμώ βαθύτατα και σέβομαι τον αγωνιστή Μανώλη Γλέζο για τη μεγάλη ιστορική και εθνική προσφορά του. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει ότι στις 30 Μαΐου του 1941 δυο φοιτητές ο Μανώλης Γλέζος και ο Απόστολος Σάντας κατεβάζουν τη σβάστικα από την Ακρόπολη.
Θέλω επίσης να επισημάνω ότι η σημερινή Κυβέρνηση δεν είναι επαναστατική είναι δημοκρατική και λειτουργεί με τους κανόνες των ευρωπαϊκών δημοκρατικών χωρών.
Η Κυβέρνηση κινείται με αρχές και κανόνες εντός των συνταγματικών πλαισίων, αντιλαμβανόμενη τα όρια των κινδύνων που μπορεί να αναλάβει. Είναι επίσης προφανές πως έχει στην πλάτη της την τύχη του ελληνικού λαού και δεν στηρίζεται μόνο στους συριζίτες αλλά και από λαϊκούς δεξιούς πατριώτες, που περιμένουν μια άλλη μέρα. Απαιτείται υπομονή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση