GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΚ με θρίαμβο στη Βέροια

Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΚ, και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, καθώς με πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, ο "Δικέφαλος του...

Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΚ με θρίαμβο στη Βέροια

Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΚ, και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, καθώς με πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, ο "Δικέφαλος του Βορρά" πέρασε άνετα από τη Βέροια, επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 3-1.

Το σκορ άνοιξε στο 10ο λεπτό ο Περέιρα με προβολή, μετά από σέντρα του Σκόνδρα, ενώ στο 28' ο Βίτορ διπλασίασε με κεφαλιά τα τέρματα του ΠΑΟΚ, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Περέιρα. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, στο 42', ο Νομπόα με εξαιρετικό σουτ πάνω στην κίνηση πέτυχε το 3-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Το μόνο που κατάφερε η Βέροια ήταν να ισοφαρίσει στο 61' με όμορφο σουτ του Ντουμίτρου.

Με τη νίκη αυτή, ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 50 βαθμούς, δύο λιγότερους από τον Παναθηναϊκό, που αγωνίζεται την Κυριακή με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ενώ η Βέροια έμεινε στους 34 βαθμούς και την 8η θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση