GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μηχανή με δύο επιβαίνοντες έπεσε στο ποτάμι του Κηφισού

Συναγερμός σήμανε το πρωί σε Αστυνομία και Πυροσβεστική όταν ένα ζευγάρι που επέβαινε σε μηχανή έπεσε για άγνωστη μέχρις στιγμής αιτίας...

Μηχανή με δύο επιβαίνοντες έπεσε στο ποτάμι του Κηφισού

Συναγερμός σήμανε το πρωί σε Αστυνομία και Πυροσβεστική όταν ένα ζευγάρι που επέβαινε σε μηχανή έπεσε για άγνωστη μέχρις στιγμής αιτίας μέσα στο ποτάμι του Κηφισού.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές και αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες έστησαν μεγάλη επιχείρηση για την διάσωση των δύο ατόμων. 

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία.  Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στον δρόμο βρέθηκε παρκαρισμένη μια δίκυκλη μοτοσυκλέτα, ωστόσο στην τροχαία δεν υπήρξε καμιά αναφορά για ατύχημα.

Αρχικά η πυροσβεστική υπηρεσία που έφθασε στο σημείο είχε λάβει τηλεφώνημα για εκτροπή μηχανής που κάτι ωστόσο δεν φαίνεται να ισχύει προς το παρόν.

 

Πλέον οι αρχές εξετάζουν τα αίτια που οδήγησαν την πτώση των δύο ατόμων μέσα στο ποτάμι του Κηφισού με την Αστυνομία αν εξετάζει όλα τα σενάρια. 

 

 

 

Φωτορεπορτάζ Γιάννης Κέμμος 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση