GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάρδας: Κανένα πρόβλημα με τα ταμεία σε όλη τη διαπραγμάτευση

Δεν πρόκειται να προκύψει κανένα πρόβλημα ρευστότητας στο Δημόσιο καθ' όλο το διάστημα της διαπραγμάτευσης της ελληνικής κυβέρνησης...

Μάρδας: Κανένα πρόβλημα με τα ταμεία σε όλη τη διαπραγμάτευση

Δεν πρόκειται να προκύψει κανένα πρόβλημα ρευστότητας στο Δημόσιο καθ' όλο το διάστημα της διαπραγμάτευσης της ελληνικής κυβέρνησης με τους εταίρους της, διαβεβαιώνει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας.

«Το σωστό ερώτημα δεν είναι αν έχουμε τα απαραίτητα χρήματα αλλά εάν στο χρόνο που χρειαζόμαστε έχουμε τα απαραίτητα χρήματα. Αυτό που θέλω να τονίσω λοιπόν είναι ότι καθ' όλο το διάστημα της διαπραγμάτευσης δεν υφίσταται πρόβλημα» σημείωσε ο κ. Μάρδας, μιλώντας στο MEGA. Ενώ υποστήριξε ότι εάν η διαπραγμάτευση κρατήσει και το Μάρτιο και τον Απρίλιο ή ακόμα και το Μάιο «είμαι σε θέση να σας πω ότι μπορούμε να βρούμε χρήματα και πάλι δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Τέλος, ο κ. Μάρδας τόνισε ότι στις προγραμματικές δηλώσεις αναμένεται να δοθούν περισσότερες πληροφορίες για το οικονομικό πρόγραμμα που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση