ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Μάρδας: Κανένα πρόβλημα με τα ταμεία σε όλη τη διαπραγμάτευση

Share it:
Μάρδας: Κανένα πρόβλημα με τα ταμεία σε όλη τη διαπραγμάτευση

Δεν πρόκειται να προκύψει κανένα πρόβλημα ρευστότητας στο Δημόσιο καθ' όλο το διάστημα της διαπραγμάτευσης της ελληνικής κυβέρνησης με τους εταίρους της, διαβεβαιώνει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας.

«Το σωστό ερώτημα δεν είναι αν έχουμε τα απαραίτητα χρήματα αλλά εάν στο χρόνο που χρειαζόμαστε έχουμε τα απαραίτητα χρήματα. Αυτό που θέλω να τονίσω λοιπόν είναι ότι καθ' όλο το διάστημα της διαπραγμάτευσης δεν υφίσταται πρόβλημα» σημείωσε ο κ. Μάρδας, μιλώντας στο MEGA. Ενώ υποστήριξε ότι εάν η διαπραγμάτευση κρατήσει και το Μάρτιο και τον Απρίλιο ή ακόμα και το Μάιο «είμαι σε θέση να σας πω ότι μπορούμε να βρούμε χρήματα και πάλι δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Τέλος, ο κ. Μάρδας τόνισε ότι στις προγραμματικές δηλώσεις αναμένεται να δοθούν περισσότερες πληροφορίες για το οικονομικό πρόγραμμα που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση.

Share it:
Reactions:

Οικονoμικά νέα

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση